Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Η ευκαιρία για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού

Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε πει άπειρες φορές, αλλά μία ακόμη δεν θα βλάψει κανέναν.
Ο ΛΗΛΑΣ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες μέρες.
Κάποιοι συζητούν αρνητικά για αυτούς που είχαν την διοίκηση του ΛΗΛΑ και κάποιοι άλλοι επίσης αρνητικά την είσοδο Ελευθεριάδη στην ομάδα.
Υπάρχουν όμως κι αυτοί οι οποίοι βλέπουν θετικά τις εξελίξεις.
Αυτοί λένε πως επιτέλους να φύγει η ομάδα από την μιζέρια, το ΕΓΩ και το σύστημα κάποιων "οικογενειών".
Κύριοι, να η ευκαιρία. Τώρα που όλοι συζητούν ....
για τον ΛΗΛΑ, ας συστρατευθούν ΟΛΟΙ για το καλό του.
Αυτό δεν θα γίνει από την μία μέρα στην άλλη. θέλει τον χρόνο του και χρόνος υπάρχει.
Να καταθέσουμε προτάσεις. Να πούμε αλήθειες. Να μιλήσουμε καθαρά χωρίς μίσος και κακία ο ένας για τον άλλον.
Κάποιοι πιστεύουν πως δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην ομάδα. Πιστεύουν πως μπορούν να ξεγελούν τους πάντες για πάντα. Κάνουν λάθος. Τίποτα δεν είναι κρυφό. Είναι όλα γνωστά.
Τα τελευταία 10 χρόνια πρέπει να είχαμε πάνω από 10 διαφορετικές διοικήσεις. Όποιος έφευγε έβριζε αυτούς που έμεναν και αντιστρόφως. Κι όμως την επόμενη φορά αυτοί οι ίδιοι ήταν και πάλι μαζί στο ΔΣ!!!!
Γιατί λοιπόν αυτή η φαγωμάρα;
Την Δευτέρα ο ΛΗΛΑΣ έχει Γενική Συνέλευση και θα προκύψει μια διοίκηση με 9 μέλη και σίγουρα θα έχουμε και 2 τουλάχιστον αναπληρωματικούς.
Είμαι βέβαιος πως όσοι δεν θα είναι στην διοίκηση, δεν θα γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα, αλλά θα θέσουν τον εαυτό τους στην διάθεση της διοίκησης.
Κάποιοι οι οποίοι ίσως από άγνοια, από επιπολαιότητα ή και από τάσεις εξουσίας, δημιούργησαν πρόβλημα, θα πρέπει να μείνουν στην άκρη, χωρίς πολλά πολλά, ώστε ο ΛΗΛΑΣ να βρει την περπατησιά του.
Η δική μας θέση είναι καθαρή και θα την επαναλάβουμε.
Οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ "μας άνοιξαν τον λάκκο" πολλές φορές, αλλά από συνήθεια πέφτουν πάντα οι ίδιοι μέσα. Εμείς δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν. Μας δικαιώνουν τ΄ αποτελέσματα, διοικητικά και αγωνιστικά.
Την πληρώσαμε, γιατί στράφηκαν εναντίον μας άνθρωποι που εκτιμούσαμε, επειδή απλά τους είπαμε την αλήθεια και δεν τους ακολουθήσαμε. Αν το είχαμε κάνει, σήμερα θα ήμασταν στην θέση που είναι κι αυτοί.
Δεν μας πειράζει. 
Κάποιοι λένε πως θα πολεμήσουμε την νέα κατάσταση, αλλά κάνουν λάθος.
Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα γράφουμε την άποψή μας και φυσικά την αλήθεια.
Μπορεί η σχέση μας με παλιούς και νέους για κάποιους λόγους να μην είναι καλές, αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Αν μπουν οι βάσεις και ο ΛΗΛΑΣ γίνει η ομάδα του Βασιλικού, εμείς δημότες και κάτοικοι Βασιλικού ήμαστε και θα στηρίξουμε την ομάδα. Θα στηρίξουμε τον ΛΗΛΑ.
Εμείς τις προτάσεις μας θα τις καταθέσουμε, αλλά δεν θα πάρουμε αποφάσεις. 
Αποφάσεις θα πάρει η νέα διοίκηση.