Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΑΕΚ Χαλκίδας & Ελευθεριάδης

Τα παθήματα γίνονται μαθήματα και στην ΑΕΚ Χαλκίδας φαίνεται πως από τα πολλά που έπαθαν, έμαθαν επίσης πολλά.
Απλό και λογικό λοιπόν είναι να μην ξεφεύγουν ούτε στο οικονομικό, ούτε με λάθος επιλογές.
"Επέστρεψε" στην ομάδα 100% ο κ. Ελευθεριάδης και ....
φρόντισε νωρίς να κλείσει έναν αξιόλογο προπονητή, έναν προπονητή ο οποίος είναι πρωταθλητής και ο οποίος ανέβασε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΑΟ ΘΗΒΑ.
Τώρα δεν απομένει να δούμε τις κινήσεις του κ. Ελευθεριάδη στο οργανωτικό επίπεδο, ώστε η ομάδα σε μια 5ετία να είναι πρότυπο.
Δεν ξέρουμε αν ο κ. Ελευθεριάδης και οι συνεργάτες του έχουν υπομονή, αλλά για να έχει η ομάδα οικονομική αυτοδυναμία, για να έχει φιλάθλους και για να έχει υποδομές, θα πρέπει να υπάρχει χρόνος.
Κανείς δεν αποκλείει το ν΄ ανέβει κατηγορία η ομάδα, ακόμη και από τον πρώτο χρόνο, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι το ζητούμενο.
Αν ο κ. Ελευθεριάδης και οι συνεργάτες του, δουλέψουν πάνω σ΄ ένα τέτοιο πλάνο, τότε θα κερδίσουν πολλά και δεν θα έχουν πονοκέφαλο κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
Θα περιμένουμε να δούμε τι δρόμο θ΄ ακολουθήσει η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ γιατί υπάρχει η άποψη αυτών που λένε πως πρέπει ο κ. Ελευθεριάδης, ν΄ αποδείξει σε κάποιους πρώην συνεργάτες του, πως μπορεί και χωρίς αυτούς!!!
Αυτά είναι κολοκύθια με την ρίγανη που λέει κι ο λαός, αφού τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Ο κ. Ελευθεριάδης δεν είχε συνεργάτες - παράγοντες, αλλά φίλους του οι οποίοι όμως ήταν ειδικευμένοι στο φτυάρι.