Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΛΗΛΑΣ και.....

Μπορεί να είδαμε φωτογραφίες με λεζάντες που μιλούσαν για μια ομάδα - οικογένεια κλπ, αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή.
Βρισκόμαστε στον Ιούνιο και ακόμη δεν έχουν πληρωθεί ποδοσφαιριστές και προπονητές και ούτε έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το ποιοι και αν θα συνεχίσουν με τον ΛΗΛΑ.
Οι μέρες φεύγουν και κανείς δεν θα περιμένει επ΄ αόριστον.
Αυτή "η διοίκηση" οφείλει να ξεκαθαρίσει την θέση της.
Ξέρει εδώ και πολύ καιρό πως δεν μπορεί να συνεχίσει, ...
αφού έχει τα γνωστά προβλήματα και αφού στηρίζει τα πάντα όχι στα χρήματα που θα βάλουν "οι διοικούντες" αλλά ο κόσμος.
Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουράσει αυτούς που επιμένουν στην αλήθεια, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Κανείς  υπηρεσιακός παράγοντας δεν θα βάλει την υπογραφή του σε παραποιημένα βιβλία και μαϊμού εκλογές.
Ο πρόεδρος κ. Ελευθεριάδης, γνωρίζει την αλήθεια και οφείλει να την παραδεχτεί.
Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Σφύρλα και την κυρία Βελή.
Αν επιμείνουν στην γραμμή, βάζουμε τους παρατρεχάμενους να ρίχνουν λάσπη, θα πάρουν την απάντηση.
Εμάς δεν θα μας κουράσουν. Ξέρουμε καλά τι κάνουμε, όπως ξέρουμε πως καμία ΕΠΣΕ και κανείς υπάλληλος από το αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας, δεν θα βάλει την υπογραφή του κάτω από καραμπινάτες παρανομίες.
Φίλες και φίλοι του ΛΗΛΑ, η ομάδα πρέπει να βρει τον δρόμο της και όσοι προσπαθούν να την κρατήσουν σε μια κατάσταση η οποία δεν έχει σχέση με το Βασιλικό, θα πάνε αλλού να τα κάνουν αυτά.
Με τους Προπονητές και τους ποδοσφαιριστές δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ προβλήματα.
Καθαρές κουβέντες. Εμείς δεν θέλουμε "ενοικιαζόμενους" προπονητές και ποδοσφαιριστές. Παθαίνουμε κάτι όταν ακούμε πως αυτός είναι του τάδε, ο άλλος του άλλου και τελικά ο ΛΗΛΑΣ δεν έχει κανέναν!!!!
Τεράστιες οι ευθύνες αυτών που κατά καιρούς διοίκησαν τον ΛΗΛΑ και τον αγαπούν, αλλά δεν θέλουν να πάρουν θέση. Τεράστιες οι ευθύνες του γιατρού κυρίου Κοκάλα, αλλά και άλλων οι οποίοι βλέπουν τι συμβαίνει, αλλά δεν αντιδρούν.
Το ποιοι θέλουν άλλους προπονητές, το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς και την άποψή μας για Λάμπρου και Καραναστάση  την ξέρετε.
Κυρίες και κύριοι, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να συνεχίσουν, αλλά με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προοπτική και όχι για να γίνει ο ΛΗΛΑΣ μαγαζάκι κανενός και φυσικά δεν θα γίνει ο ΛΗΛΑΣ και ιδιαίτερα τα τμήματα υποδομών, καταφύγιο για να έχουν κάποιοι μεροκάματο και κάποιοι άλλοι την φωτογραφία τους!!!!!
Εμείς θα πάμε το θέμα μέχρι το τέλος και αυτό θα σας βάλει σε περιπέτειες αν δεν το πάρετε απόφαση κάποιες και κάποιοι.