Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο....
- Δεν τα κατάφεραν καλά χθες τα παιδιά της REGIONS CUP αλλά δεν πειράζει. όπως όλοι λένε ο αγώνας τελειώνει όταν ο διαιτητής σφυρίξει λήξη και όχι όταν κερδίζεις με 2 - 0. Εμείς πιστέψαμε πως ο αγώνας τελείωσε με τα γκολ του Αγγελάτου και του Καραντάκη και την πατήσαμε.
Καλημέρα στην αποστολή και ψηλά το κεφάλι. Υπάρχει και ο τελευταίος αγώνας και όλα μπορεί να συμβούν αν το πιστέψουμε.
- Δεν έχω καμία απολύτως αγωνία για το πότε και πως θα συγκροτηθεί σε....
σώμα το νεο ΔΣ του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΏΝ. Στο θέμα αυτό η  αγωνία μου θα είναι αν το ΔΣ θα συνεδριάζει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να χωράνε όλοι ή σε κάποιον άλλο χώρο. Τα 45 μέλη του, είναι βέβαιο πως τουλάχιστον θα θέλουν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις και μην ξεχνάτε πως υπάρχουν ανάμεσά τους και 10 κυρίες οι οποίες θα είναι ενεργές. Πληροφορίες λένε πως ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς θα διαθέση στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ χώρο για τις συνεδριάσεις και αυτός ο χώρος θα έχει να κάνει με την ΔΗΚΑΔΙΜΕ!!!!!
- Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού δεν είναι μια τυχαία ομάδα, ούτε "το καφέ της Χαράς, για να το προσέχει ο τρελοαντώνης".  Φίλες και φίλοι αναγνώστες η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση κι εκεί θα πάνε τα Σωματεία Μέλη της. Θα πάνε δηλαδή οι νομίμως εκλεγμένοι στα ΔΣ των ομάδων τους γιατί διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν προβλήματα!!!!  Και κάτι ακόμη. Για να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο ΛΗΛΑΣ θα πρέπει να έχει θεωρήσει τα βιβλία του. Το έχει κάνει πριν και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου;
- Καλημέρα σας