Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Έσκασε μύτη το όνομα του προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμη, ώστε να μην μας πούνε πως η νέα διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ μας το έδωσε και έχουμε παρεξηγήσεις, Καλορίζικος θα γράψουμε εμείς και να μην ξεχνάει πως αυτή ειδικά η καρέκλα καίει πάρα πολύ και θα πρέπει να την τιμήσεις για να μην φύγεις νύχτα και ειδικά όταν....
είσαι και νέος προπονητής.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα καλά. Ο κ. Αναγνωστάκης περιμένει να τελειώσουν τις Γενικές Συνελεύσεις όλες οι ομάδες και η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και μετά να κάνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την δική του, αφού έχει να κάνει Γενική Συνέλευση από τότε που ανέλαβε ο κ. Ελευθεριάδης!!!!!! Θα μου πείτε τι θ΄ αλλάξει αν γίνει η ΓΣ; Δεν περιμένουμε ν΄ αλλάξει κάτι, αλλά περιμένουμε ν΄ αποδειχθεί γιατί κάποιοι θέλουν καρέκλα στο ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
- ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και ξερό ψωμί λένε κάποιοι, αλλά δεν είναι και ακριβώς έτσι. Γράψαμε πως η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ δεν είναι Α΄ ΤΟΠΙΚΟ και πως σ΄ αυτή την κατηγορία όταν δεν μπορείς "να φας" κάποιους θα σε φάνε αυτοί. Στην ΕΡΕΤΡΙΑ πάλι πιστεύουν πως ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ και θα ξεπερνούν όλα τα προβλήματα. Μακάρι να έχουν δίκιο και να μην χρειασθεί ποτέ να ψαχτούν.
- Στον ΛΗΛΑ Βασιλικού, ψάχνουν για κοπέλες οι οποίες να έχουν ταλέντο, όχι στο ποδόσφαιρο, αλλά στον καπουτσίνο, στον φραπέ, στον Ελληνικό, στις κρέπες και στα άλλα σχετικά.  Κατά τ΄ άλλα υπάρχουν εκεί κυρίες και κύριοι οι οποίοι μετέτρεψαν το δωρεάν σε εισπρακτικό μηχανισμό για να έχουν αυτοί την αμοιβή τους και ξέχασαν τις υποσχέσεις που έδωσαν στους γονείς στην πρώτη συνάντηση που είχαν μαζί τους.