Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Στη φώτο οι κύριοι Στούπας, Γκαλούφας, Σίδερης και Κουλιάκης δεν είπαν πολλά για το αύριο του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά η εντολή ήταν σαφέστατη. Οδηγήστε ψηλά τον ΗΡΑΚΛΗ.
Εκεί ήταν και ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, ο οποίος δήλωσε πως μέχρι τώρα ο δήμος δεν βοήθησε, όσο ο ίδιος ήθελε, την ομάδα.
Ευχήθηκε τα καλύτερα στην νέα διοίκηση, λέγοντας πως έχουν την εμπειρία και μπορούν να πετύχουν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορεί....
ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ να είναι στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά οι κινήσεις της νέας διοίκησης, έδειξαν με το καλημέρα, πως θα λειτουργήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Το νεότερο ήταν η δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, με στόχο την περίοδο 2019 - 2020 να έχει συμμετοχή στο Εθνικό πρωτάθλημα!!!!
Κώστας Πριόνας
Η Γενική Συνέλευση έδειξε την ποδοσφαιρική δίψα που υπάρχει στα Ψαχνά και αυτό φαινόταν από τις εκφράσεις των προσώπων όταν μιλούσε ο κ. Στούπας. 
Εμείς αν και γνωρίζαμε μερικά πράγματα, δεν κρύψαμε την έκπληξή μας, όσο διαρκούσε η Γενική Συνέλευση, αφού όλα έδειχναν να είναι σε τάξη, ακόμη και η εγγραφή μελών και τα έγγραφα με τα ονόματα για την νέα διοίκηση, τα οποία είχε ετοιμάσει ο κ. Σίδερης και κάθε φορά που ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Κώστας Πριόνας, ζητούσε κάτι, το είχε σε δευτερόλεπτα.
Ο απερχόμενος πρόεδρος  κ. Θεοδοσίου είπε αλήθειες και έβαλε κάποια πράγματα στην θέση τους.
Ο κ. Θεοδοσίου
Όλοι είπαν πως έκανε την προσπάθεια του, αλλά φάνηκε πως είχε μείνει μόνος του. Δύο άτομα θέλησαν να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα ζητώντας από τον κ. Θεοδοσίου να πει ονόματα στους οποίους η ομάδα οφείλει. Ο κ. Θεοδοσίου είπε και πολύ σωστά, πως όλα είναι γραμμένα στα χαρτιά και ένα υπόλοιπο που υπάρχει θα καλυφθεί από αυτά που έχει να πάρει η ομάδα από ΕΠΟ και αλλού.