Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο λαός λέει πως από πίτα που δεν τρως, να μην σ΄ ενδιαφέρει κι αν καεί.
Στην περίπτωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, αλλά με τους "παράγοντες' που μπλέκει αυτή η ομάδα, όλα πρέπει να τα μετράς και να τα λαμβάνεις υπ΄ όψιν σου.
Μπήκαμε στον Ιούνιο και ο πρόεδρος κ. Αναγνωστάκης, μάλλον δεν βρήκε ακόμη την δύναμη να πάει τον σύλλογο σε Γενική Συνέλευση και να προχωρήσει έτσι όλες τις διαδικασίες, ώστε η ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές, στο θέμα του προπονητή και όλα τα σχετικά.
Στο άγνωστο πάει η ομάδα με βάρκα την ελπίδα, ώστε να εμφανισθούν ....
και πάλι ως σωτήρες οι ίδιοι και να απαξιώσουν ακόμη περισσότερο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Πληρώστε εσείς, να κάνουμε παιχνίδι εμείς. Αυτό θα είναι το σύνθημα αυτής της διοίκησης και έτσι εμείς να ευχηθούμε να μην έχουμε χειρότερα από την χρονιά που τελείωσε.
Δεν μας είπανε όμως, αν τελικά προχώρησαν σε μηνύσεις, αυτών που τους κατηγόρησαν πως τα πήραν από τον κ. Μπύρο της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ. Δεν μας είπανε αν θα ξαναπάρουν δάνειο όπως έλεγαν πως πήραν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν μας είπανε, αν τελικά ο καθένας μπορούσε να βάλει και να βγάλει από τον λογαριασμό της ομάδας χρήματα!!!!!
Κύριοι, αυτό το πράγμα δεν μας ενδιαφέρει και αν θέλετε την άποψή μας, κάποιοι κάνουν τις δουλειές τους στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να μην πουλάνε παραμύθι πως ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη για την ομάδα.