Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
Μπορεί να έχουμε τις μαύρες μας από χθες, αλλά η σημερινή μέρα είναι κι αυτή σημαντική όπως και η αυριανή..
- Στις 17:00 της Πέμπτης τα παιδιά της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, τα παιδιά του Θανάση Γουρνά, θ΄ αντιμετωπίσουν την ΣΟΥΗΔΙΑ και πιστεύουμε πως θα πάρουν μία ακόμη νίκη, η οποία μπορεί και να τους δώσει την πρόκριση. Φυσικά με 2 νίκες θα πάνε με άλλο αέρα στον τελευταίο αγώνα με τους οικοδεσπότες  Ουαλούς.
- Σήμερα Τετάρτη στις 20:00 ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ γυρίζει σελίδα και έχουμε ....
κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε πως ο νέος ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκει ενωμένους τους Ψαχνιώτες και φυσικά οι Ψαχνιώτες φίλοι της ομάδας είναι αυτοί που υποχρέωσαν την πρώην διοίκηση ΣΤΟΥΠΑ να επανέλθει και αυτή την φορά έχοντας δίπλα της τους επαγγελματίες της περιοχής. Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Θεοδοσίου, ο οποίος έβαλε τα γυαλιά σε κάποιους άλλους παράγοντες άλλων ομάδων, οι οποίοι δεν λένε να σηκωθούν από τις καρέκλες, αν και έχουν διασύρει την ομάδα τους.  Ο κ. Θεοδοσίου έκανε την προσπάθειά του και οδήγησε ομαλά την ομάδα στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές. 
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ψάχνουν ακόμη αυτόν που θα αναλάβει ευθύνες, με την προϋπόθεση πως θα διοικούν αυτοί!!! Ο κ. Αναγνωστάκης μπορεί να δηλώνει πρόεδρος και να έχει δηλώσει πως θα πήγαινε αυτή την εβδομάδα σε Γενική Συνέλευση, αλλά ξέρει πως δεν αποφασίζει αυτός. Αποφασίζουν αυτοί οι οποίοι έχουν τον τρόπο να παίρνουν ότι παίρνουν και να δίνουν και στην ομάδα. Κάπως αλλιώς το λένε αυτό στην πιάτσα, αλλά δεν θα γράψω γιατί δεν θέλω να θυμώσει κανείς.