Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να περάσετε όμορφα την Κυριακή, αφού είναι και η τελευταία του 2018.

- Διαβάζουμε και ακούμε πως το σήριαλ με τα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τελειωμό δεν θα έχει και πως η ομάδα τελικά θα διαλυθεί, θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, θα επανέλθει στο τοπικό και τότε θα βρεθούν άνθρωποι να την διοικήσουν!!! Δεν τα πιστεύουμε αυτά, αφού ο κύριος Καρυστινός εδώ και πολλές μέρες με την στήριξη της ΕΠΣΕ και ιδιαίτερα του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, δηλώνει πως θα βρεθεί η λύση και ζήτησε την εντολή της....
Γενικής Συνέλευσης για σχηματισμό διοίκησης. Πιστεύουμε πως ο κ. Καρυστινός και οι άλλοι πρώην πρόεδροι, δεν "παίζουν" με την ομάδα. Σε λίγο περισσότερα.

- Σήμερα ο ένας από τους δύο ημιτελικούς κυπέλλου Εύβοιας στο γήπεδο Γυμνού στις 15:00 ανάμεσα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Θα είναι ένας αγώνας από τον οποίο θα προκύψουν πολλά συμπεράσματα και για τις δύο ομάδες. Η ΕΡΕΤΡΙΑ ξέρει πως επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα και σίγουρα το να πάει στον τελικό και ακόμη περισσότερο το να κατακτήσει το κύπελλο, θα είναι κάτι που θα απαλύνει κάπως το βαρύ κλίμα και την απογοήτευση από την πορεία στην Γ΄ Εθνική. Από την άλλη ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ούτε για αστείο δεν θέλει να χάσει την πρόκριση στον τελικό και για θέμα ψυχολογίας, αλλά και γιατί μετά το πρωτάθλημα στόχος είναι και το κύπελλο. 

- Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός Κυπέλλου Εύβοιας ανάμεσα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ; Του χρόνου κύριοι, του χρόνου και θα έχει και πολύ αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού ο ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ θα έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές και με ποδοσφαιριστές από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!! Και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με ποιους ποδοσφαιριστές θα παίξει; Μ΄ αυτούς που αγαπούν την ομάδα και σέβονται την φανέλα της. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για όσους δεν κατάλαβαν μπορεί να παίξει και μόνο με τις φανέλες του και να κερδίσει τον όποιον αντίπαλο.  Αυτού που δεν σεβάστηκαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και "έπαιξαν" μαζί του, θα πάρουν την απάντηση, αφού υπάρχει και Θεός.

- Η διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν ήταν και θα θα γίνει ποτέ μονοπρόσωπη. Την αποτελεί μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι εκτός από παράγοντες είναι και φίλοι. Μπορεί να υπάρχουν και αντιπαραθέσεις μεταξύ τους, αλλά στο τέλος κερδίζει "η ομάδα". Είναι αλήθεια πως η περιπέτεια του Γιάννη Παπακωνσταντίνου με τους "εξυγιαντές" οι οποίοι τον είχαν στοχεύσει, επηρέασε την λειτουργία της Ένωσης, αλλά αυτό δεν διέλυσε την διοίκηση, αφού ΟΛΑ τα μέλη στάθηκαν στο ύψος τους. Η ώρα των εκλογών έφτασε και τα σωματεία θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους ντόπιους "εξυγιαντές" και όχι μόνο. Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο κέρδισε από την παρουσία αυτής της διοίκησης και φυσικά από την παρουσία του Γιάννη Παπακωνσταντίνου και οφείλουν τα σωματεία να δώσουν απάντηση προς όλους αυτούς που θέλησαν να τιμωρήσουν το ποδόσφαιρο της Εύβοιας.