Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που ο ίδιος θεωρεί καλύτερο, αλλά ΟΛΟΙ θα πρέπει να παραδεχθούν πως δεν πείθουν και δεν θ΄ αλλάξουν προς το καλύτερο την πορεία της ομάδας, με τον τρόπο που πάνε να το πετύχουν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τελικά κάποιοι μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε.
Δεν μας ενόχλησε κανείς για τίποτα και οφείλουμε να το γράψουμε, για να μην μας ρωτάτε και ξαναρωτάτε. 
Αυτοί που κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα φαίνεται....
πως δεν είχαν αποφασίσει να την στηρίξουν οι ίδιοι!!!!
Όλοι είναι καλοί άνθρωποι, καλοί επιχειρηματίες, αλλά δεν μπορούν να βρούνε πρόσωπα για να διοικήσουν την ομάδα!!! Θα προκύψει διοίκηση, αλλά θα είναι από "ανακύκλωση"!!! Ανθρώπινη ανακύκλωση, αλλά μιλάμε για ανθρώπους που πέρασαν από θέσεις διοίκησης.
Εμείς κρατάμε αποστάσεις από τέτοιες καταστάσεις, γιατί δεν έχουμε καμία διάθεση να εμπλακούμε σε αυτά που δεν τα πιστεύουμε. Έτσι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πάει πουθενά. Αν τον θέλουμε ψηλά πάμε από την αρχή. Όλα από την αρχή όμως.
Ένας το κουμάντο στα διοικητικά, ένας στο αγωνιστικό κομμάτι και ένας στο επικοινωνιακό.
Τρεις ανθρώπους με εμπειρία στους τομείς αυτούς και με διάθεση να βοηθήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ποδοσφαιριστές και προπονητή θα βρει η ομάδα και ΟΛΟΙ στην συνέχεια θα υπηρετήσουν ένα πλάνο τουλάχιστον για μια 3ετία.
Το μόνο πρόβλημα που δεν θα έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι το οικονομικό.
Μπορεί να φανεί παράξενο, αλλά εμείς το πιστεύουμε.  
Αυτοί που επιχειρούν να λύσουν το οικονομικό κάνουν πολλά λάθη, αφού φοβούνται τον κόσμο και προσπαθούν να βρούνε λύση, απευθυνόμενοι σε λεφτάδες!!!! Αυτοί ούτε τον ιδρώτα τους δεν δίνουν, εκτός κι αν θέλουν να λύσουν προβλήματα των επιχειρήσεών τους.
Διαβάστε το προσεχτικά. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει λαό, αλλά αυτός ο λαός δεν σας πιστεύει και φυσικά οι φίλοι σας επιχειρηματίες δεν θα ανταποκριθούν ποτέ. Τι δεν καταλάβατε;
Αν βρεθούν 15 άτομα θα πρέπει να ξέρουν πως η ομάδα θα χρειασθεί για κάθε χρόνο 150.000 ευρώ το χρόνο το λιγότερο. Μπορούν να βρεθούν αυτά τα χρήματα;
Ας μη γελιόμαστε. Είναι αδιανόητο να βρεθούν, όταν στην διοίκηση θέλουν να μπούνε άνθρωποι οι οποίοι θα μαζέψουν από τον έναν και τον άλλον 2.000 - 3.000 ευρώ.
Κύριοι στην διοίκηση πρέπει να έχουν θέση άτομα τα οποία θα μπορούν να αναλάβουν την οικονομική ευθύνη και όχι κάποιοι οι οποίοι στο τέλος θα πούνε πως έβαλαν 30.000 ευρώ αλλά δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος και τα παρατάνε.
Να τελειώσει εδώ αυτό το πανηγύρι.
Όλοι οι άλλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, ώστε να βρεθούν τα παραπάνω χρήματα αν θέλουμε η ομάδα να έχει ρόλο πρωταγωνιστή.
Την Κυριακή η ομάδα έχει τον αγώνα με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ και την Τετάρτη τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΡΤΑΚΗ.
Σήμερα θα πρέπει αυτοί που πήραν την εντολή και δεσμεύτηκαν να σχηματίσουν διοίκηση να ενημερώσουν τον κόσμο για το τι έκαναν και φυσικά να φροντίσουν ώστε ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές να αγωνισθούν με την φανέλα της ομάδας στα δύο παιχνίδια κι αν δεν τα έχουν βρει μέχρι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, η νέα διοίκηση να δώσει τα δελτία στα παιδιά να πάνε όπου θέλουν.
Αυτές τις μέρες πρέπει να συγκροτηθεί η νέα διοίκηση και να αναλάβει την ομάδα. Όχι άλλες αναβολές, όχι άλλες συζητήσεις.
Αν ερωτηθούμε θα προτείνουμε λύση, αλλά κανείς δεν πήρε εντολή από την ΓΣ να διαλύσει την ομάδα.
Αυτό για να μην πει κάποιος πως δεν το ξέρει.