Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα, καλή εβδομάδα και με το καλό να υποδεχθείτε το 2019. Υγεία πρώτα απ΄ όλα και να πάνε καλύτερα τα οικονομικά σας.

- Είχαμε χθες τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Εύβοιας και ο οποίος έληξε ισόπαλος 1 - 1 ανάμεσα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΏΝ στο γήπεδο Γυμνού. Το αποτέλεσμα είναι θετικό για τον ΗΡΑΚΛΗ αφού δεν έχασε και πέτυχε και γκολ εκτός έδρας. Προηγήθηκε η ΕΡΕΤΡΙΑ με τον Καλοχωρίδη και ισοφάρισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ με τον Γ. Αγγελάτο.
Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στα Ψαχνά και η ομάδα που θα προκριθεί θα πάει ....
στον τελικό και θ΄ αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί, δηλαδή τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή τον ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα προκριθεί αν κερδίσει ή αν ο αγώνας λήξη ισόπαλος με 0 - 0 ή 1 - 1. Η ΕΡΕΤΡΙΑ θα προκριθεί, αν μέσα στα Ψαχνά κερδίσει ή πάρει ισοπαλία με 2 - 2 ή με περισσότερα γκολ.
Υπήρχαν διαμαρτυρίες για μια φάση όταν ο Γκέρσι Τόρα έστειλε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και σωστά ο βοηθός Κελεπούρης το ακύρωσε. Εμείς αυτή την άποψη έχουμε και ήμασταν στο σημείο να μπορούμε να δούμε αν ήταν ή όχι και φυσικά οφείλουμε να γράψουμε την άποψή μας, για τους βοηθούς σαν τον Κελεπούρη και Τσιφλάκο οι οποίοι είναι μεταξύ των καλύτερων που διαθέτει η διαιτησία. Επίσης δεν πιστεύουμε πως έχει κανείς να πει κάτι για τον διαιτητή κύριο Κασομούλη, ο οποίος ήταν καλός ως συνήθως. Καλό θα ήταν πάντως κάποιοι ειδικοί και ιδιαίτερα κάποιοι ποδοσφαιριστές να πάνε να παρακολουθήσουν τίποτα σεμινάρια για τους κανονισμούς ή γιατί όχι, να δηλώσουν συμμετοχή στην Σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Ευχόμαστε στις δύο ομάδες, στους διαιτητές και τους φιλάθλους να έχουν ένα καλό κι ευτυχισμένο 2019. Χρόνια Πολλά.

- Τελικά ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου στηρίζει τους φίλους του, ακόμη κι όταν αυτοί δεν είναι εντάξει απέναντί του. Καλό είναι αυτό ή κακό; Καλό είναι , αλλά δεν πρέπει να ξεπερνάμε και τα όρια. Πάντως ο πρόεδρος εμάς μας στηρίζει, αν και δεν είμαστε φίλοι του!!! Μας στηρίζει γιατί  ακούει πολλούς οι οποίοι μας βρίζουν και μας κατηγορούν, να λένε πως μας διαβάζουν καθημερινά και τους λέει, "τελικά όλοι λέτε κάτι, αλλά διαβάζετε"!!!  Πρόεδρε, εμείς δεν είμαστε "πρώτοι", δεν είμαστε "μεγάλοι", αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει, όπως πρέπει, όταν πρέπει και σε όποιους πρέπει. 
Χρόνια πολλά και ευχόμαστε το 2019 να είναι η χρονιά σου.

- Σήμερα περιμένουμε ανακοινώσεις από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πιστεύουμε πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά και όμορφα. Πιστεύουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έστω και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα συνεχίσει δυναμικά στο πρωτάθλημα, με στόχο την παραμονή στην Γ΄ Εθνική, αλλά και την παρουσία του στο θεσμό του Κυπέλλου Εύβοιας. Μετά την ανακοίνωση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, φυσικά και θα πάρουμε θέση η οποία θα έχει να κάνει με την στήριξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Η στήριξη αυτή θα είναι ουσιαστική και πιστεύουμε και αποτελεσματική, αρκεί στα μέλη του ΔΣ να μην υπάρχουν πρόσωπα τα οποία πάντα λειτουργούσαν για να μεταφέρουν σε άλλα κέντρα και παράκεντρα τα πάντα. Και κάτι ακόμη. Η διοίκηση θα είναι μία και δεν θα λειτουργεί με επιτροπές και παραδιοικήσεις. 

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ευχόμαστε το 2019 να είναι καλύτερο και για τον χώρο της ενημέρωσης και τους ανθρώπους που τον υπηρετούν. Το 2018 δεν ήταν καλό και πλέον έχουμε "ενημέρωση" των χορηγών και των διαφημιζόμενων, ενημέρωση χωρίς άποψη και τις περισσότερες φορές χωρίς κριτική, γιατί θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλες και όλους.  Ευχόμαστε στα ΜΜΕ και τους ανθρώπους της ενημέρωσης ένα καλύτερο 2019 και υγεία σε όλους. Χρόνια Πολλά.