Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή χρονιά.

- Τώρα περιμένουμε και την ημέρα των Φώτων ώστε να κλείσει αυτός ο κύκλος των γιορτών. Φυσικά τώρα περιμένουμε ν΄ ακούσουμε και τα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για να δούμε αν τελικά στόχος ήταν το γύρισμα σελίδας προς το καλύτερο ή το πισωγύρισμα. Εμείς μείναμε μακριά από το παρασκήνιο, γιατί όπως όλοι εσείς οι αναγνώστες μας ξέρετε, εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που άλλα λένε, άλλα έχουν στο μυαλό τους και τελικά κάνουν άλλα. Την....
Κυριακή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί την ΚΑΛΛΙΘΕΑ για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ για το κύπελλο Εύβοιας. 

- Δεν θα ήθελα ν΄ ασχοληθώ με συμπεριφορές ανθρώπων του ποδοσφαίρου στα γήπεδα, αλλά έχω κάθε λόγο να γράψω για τον προπονητή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Δημήτρη Βαλκάνο. Αγαπητέ Δημήτρη δεν θέλω να πιστέψω αυτά που άκουσα κι επειδή ξέρεις πως σ΄ εκτιμώ, πρέπει αν πραγματικά μίλησες για τον ΗΡΑΚΛΗ, την διαιτησία και το πρωτάθλημα, να ζητήσεις δημόσια συγνώμη. Η ένταση ενός αγώνα δεν πρέπει να μας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές.  Αγαπητέ Δημήτρη, διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κασομούλης ο οποίος σφύριξε σε παιχνίδια της Αρτάκης και ούτε την αδίκησε για να στηρίξει τον ΗΡΑΚΛΗ, ούτε η ΑΡΤΑΚΗ έχασε βαθμούς με διαιτητή τον Κασομούλη. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών αγαπητέ Δημήτρη δημιουργεί την δική του νέα εποχή και δεν έχει ανάγκη από σπρώξιμο. Μπορεί για δικούς σου λόγους να προτιμάς τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πρωταθλητή, αλλά είσαι προπονητής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Προς τιμή τους οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ δεν μπήκαν στην διαδικασία, της όποιας έγγραφης αντίδρασης, αλλά να ξέρεις πως αυτοί δεν ξεχνούν ποτέ και θα απαντήσουν αγωνιστικά. Δημήτρη, θα περιμένουμε την τοποθέτησή σου και ευχόμαστε η οικογένεια Βαλκάνου, να μην είχε λόγους να είναι την δεδομένη στιγμή με τον ΑΟΝΑ.

- Στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων άρχισαν τα όργανα και τώρα ήρθε η ώρα να διαπιστώσουν οι δημότες ποιοι υποψήφιοι έχουν πρόγραμμα, ποιοι έχουν όραμα, ποιοι έχουν σχέδιο για την κάθε κοινότητα. Να θυμίσουμε πως κανείς από τους υποψηφίους δεν είναι αδύναμος κρίκος, αφού ο Ψαθάς  είναι δήμαρχος και ελέγχει κάποια πράγματα, η Γκόγκου έχει μια καλή βάση και αν επικοινωνήσει σωστά με τους δημότες δεν θα χάσει και ο Κουλοχέρης δεν είναι ούτε μόνος, ούτε φωτοβολίδα, αφού έχει μαζί του Μπουροδήμο και Λαφαζάνη.  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ένας από τους  τρεις αυτούς υποψηφίους θα δημιουργήσει άλλα δεδομένα πριν την κάλπη και τα οποία δεν θα μπορούν να ανατραπούν. Το θέμα είναι ποιος θα είναι από τους τρεις.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων η μάχη θα δοθεί μεταξύ Καθαροσπόρη και Παγώνη, για το ποιος από τους δύο θα περάσει στην Β΄ Κυριακή, ώστε ν΄ αντιμετωπίσει την Έλενα Βάκα. Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως  αν αποδειχθεί πως υπάρχει συμφωνία Παγώνη - Καθαροσπόρη για να κλείσουν τον δρόμο στην Βάκα, τότε μπορεί  να τελειώσουν οι εκλογές την Α΄ Κυριακή.

- Καλημέρα στην διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, καλή δύναμη και υγεία. Καλημέρα και χρόνια πολλά στις κυρίες οι οποίες εργάζονται στην ΕΠΣΕ και το 2019 να είναι γεμάτο υγεία για τις ίδιες και τις οικογένειές τους. Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ΕΠΣΕ και πολλές οι αντιπαραθέσεις.
Αν κάποια στιγμή κάποιους τους στενοχωρήσαμε, περασμένα ξεχασμένα.  Χρόνια Πολλά.