Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Απόλυτη σιωπή

Καμία αντίδραση δεν είχαμε από τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για το σκάνδαλο, με την απόφαση για τον κύριο Τζαφέρο Γιάννη ο οποίος μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, την ώρα αγώνα και ο οποίος απειλούσε και έβριζε με χυδαία λόγια την διαιτησία, γεγονότα τα οποία έγραψε ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα. Υπάλληλος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ φρόντισε να δώσει διαστάσεις στο σκάνδαλο, αφού δεν δημοσίευσε την απόφαση από τις 19 Δεκεμβρίου που την είχε στα χέρια της, αλλά την δημοσίευσε στις 31 Δεκεμβρίου παραμονή ....
πρωτοχρονιάς και φυσικά μετά από 10 και παραπάνω μέρες, για ευνόητους λόγους.
Φίλες και φίλοι επειδή γνωρίζουμε πως λειτουργεί κάθε επιτροπή της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και ιδιαίτερα η Πειθαρχική Επιτροπή, θα σημειώσουμε πως δεν περιμέναμε από τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, να σκύψουν το κεφάλι και να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι τίποτα από όλα τα παραπάνω, αφού ούτε παράγοντας μπορεί να είναι, αλλά φαίνεται πως έχει ασυλία, αφού είναι φίλος του προέδρου της ΕΠΣΕ κυρίου Γιώργου Ψαθά και υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή κυρίου Σίμου Κεδίκογλου.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φαίνεται πως τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ επέλεξαν την σιωπή, για να καλύψουν τον άνθρωπο ο οποίος έχει στολίσει κανονικά τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου και κάποια από τα άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ!!!!
Εμείς κρατάμε τον λόγο μας και σήμερα θα κοινοποιήσουμε τα πάντα, προς την ΕΠΟ, τα αρμόδια όργανα, τα υπουργεία και τα ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, για να δούμε ποια βία προσπαθούν ΟΛΟΙ να εξαφανίσουν.
Χθες δημοσιεύθηκαν οι ποινές για ποδοσφαιριστές και παράγοντες, ταυτόχρονα και αμέσως!!!
Επιμένουμε πως η υπόθεση έχει ξεφύγει τελείως και πλέον δεν υπάρχει συγκάλυψη. Όσοι προκαλούν βία με οποιονδήποτε τρόπο να μπορούν να αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους και όχι να παρακαλάνε για την συγκάλυψη, ώστε να μην εκτεθούν. Όταν προκαλείς βία, βρίζεις και απειλείς αν δεν είσαι ψευτόμαγκας, αλλά πραγματικά μάγκας, αναλαμβάνεις τις ευθύνες και δεν παρακαλάς να σε σώσουν.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Γιώργος Ψαθάς έχει υποχρέωση να πάρει θέση και να ζητήσει να εξετασθεί και πάλι το θέμα και ο βουλευτής κύριος Σίμος Κεδίκογλου οφείλει να πάρει θέση και να μας πει αν υποθάλπει αυτούς που προκαλούν βία.
Καλό 3ήμερο σε όλες και όλους και καλή φώτιση.