Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και υπομονή μέχρι την Κυριακή μήπως και πάρουμε όλοι φώτιση.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάντως, γύρισαν όλοι την πλάτη τους και ούτε λίγο ούτε πολύ, στο τέλος θα καλέσουν τον κύριο Μαυρονάσιο, ως Σωτήρης να αναλάβει την σωτηρία της ομάδας.
Προσπάθησε ο κύριος Καρυστινός, αλλά έπεσε σε τοίχο. Έπεσε σε τοίχο όπως μία ακόμη φορά πριν κάτι χρόνια. Πίστευε  πως εμείς ήμασταν και είμαστε απέναντί του, αλλά κάνει λάθος, όπως έκανε και τότε. Κύριε Καρυστινέ, όταν κάποιοι στέλνουν μηνύματα, όπως και τότε και ζητούν να μην σας βοηθήσει κανείς, πως θα τα καταφέρνατε; Εσείς πιστέψατε σε ....
αυτά που ο καθένας έλεγε;
Σε αυτούς πίστεψε και ο κύριος Παπακωνσταντίνου; Τώρα ξέρετε. Τώρα μπορείτε να πείτε και τα ονόματα, αυτών που γύρισαν την πλάτη στην ομάδα της πόλης τους. Δεν θα το κάνετε, όπως δεν το κάνατε και στο παρελθόν. Κακώς, αλλά αυτή την άποψη έχετε και δεν θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε για κάτι διαφορετικό. Τώρα φτάσαμε στο τέλος. Ξεβρακώθηκαν ΟΛΟΙ.
Τώρα θα αποφύγουν την κατακραυγή μόνο αυτοί οι οποίοι θα σταματήσουν το κρυφτούλι και αυτοί οι οποίοι θα πάψουν να θέλουν την διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς δεν είμαστε ούτε λεφτάδες, ούτε αξιόλογοι και εντιμότατοι επιχειρηματίες, αλλά δεν θέλουμε και την διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η ομάδα σε 10 μέρες από σήμερα θα έχει διοίκηση και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ με στόχο την παραμονή και με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα θελήσουν να ματώσουν και δεν θα χάσουν.
Σήμερα είναι Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.
Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητή, χωρίς να περιμένει φορείς, πολιτικούς, επιχειρηματίες και άλλους. Μπορεί και μόνος του.
Όσοι μέχρι σήμερα προσπάθησαν απέτυχαν. Ο λόγος είναι απλός. έδωσαν μεγάλη αξία και σεβάστηκαν ΟΛΟΥΣ αυτούς που δεν σεβάστηκαν την ομάδα της πόλης τους.
Προσπάθησε ο Παπακωνσταντίνου, προσπάθησε ο Καρυστινός, προσπάθησε ο Μπλέτσας. Δεν τα κατάφεραν, γιατί πίστεψαν σε λάθος ανθρώπους. πίστεψαν σ΄ αυτούς που δείχνουν πως είναι κάποιοι, αλλά είναι μέρος της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής και οι οποίοι δίνουν για να παίρνουν. 
Εμείς θα το πάρουμε αλλιώς και θα τα καταφέρουμε και δεν περιμένουμε τίποτα από τους δήθεν και τους διαπλεκόμενους με την πολιτική επιχειρηματίες. Δεν περιμένουμε τίποτα γιατί εμείς είμαστε η ίδια η διαπλοκή και δεν θα διστάσουμε να πούμε ονοματάκια.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα αντέξει γιατί υπήρχε και πριν από αυτούς και θα υπάρχει για πάντα.
Από σήμερα δεν δεχόμαστε παράπονα και δικαιολογίες.
Από σήμερα υπάρχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι απέναντί του.
Θα δούμε ποιοι είναι με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ποιοι απέναντι.
Από την Δευτέρα  14 Ιανουαρίου 2019 ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει διοίκηση και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ θα ενημερώνει με δελτίο τύπου την κάθε κίνηση της διοίκησης.
Καλούμε την σημερινή διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να προσπαθήσει για την μέχρι τότε πορεία της ομάδας. Εμείς θα ζητήσουμε μια συνάντηση αύριο Σάββατο και με την απερχόμενη διοίκηση και με τον κύριο Καρυστινό και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά.