Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 Για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η  Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς  τους  Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Πάνω από 300 αθλητές από ηλικίες 5-18 ετών αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Σxολής χωρίς σκοπιμότητες για την νίκη αλλά για την συμμετοχή στους Αγώνες Αγάπης όπως γίνεται κάθε χρόνο τα τελευταία εννέα χρόνια.
Οι ομάδες που αγωνίστηκαν μέσα στο γιορτινό κλίμα...
των Χριστουγέννων  με διάφορα ηλικιακά τμήματα ήταν : 
Ηρακλής Ψαχνών, Αθλ.Ακ.Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού, 
ΑΣ Μεσσάπειος, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού,ΑΟ Κανήθου, ΑΟ Καρύστου, ΠΑΣ Οινοφύτων, ΑΟ Κύζικος Ν.Αρτάκης, ΑΠΚΟ Δροσιάς, 
ΑΟ Αναγέννηση Αφρατίου, Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και Α.Ε. Ληλαντίου που μαζί με τα μέλη Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας έγιναν ακόμα μια χρονιά αρωγοί για να συγκεντρωθούν χρήματα στον κουμπαρά για τον οργανισμό  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί:
1. Tον  Σύνδεσμο  Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στους Αγώνες Αγάπης.
2. Τις διοικήσεις, προπονητές, και αθλητές για την συμμετοχή τους.
3. Γονείς και φίλους που έδωσαν το παρών και την φετινή χρονιά παρακολουθώντας τους αγώνες.
4. Τα ζαχαροπλαστεία Βασιλείου ,Γουναρόπουλου και Καβαθά για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες.    
                                               

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Στις 3/1 αντιπροσωπεία της Σχολής από προπονητές, αθλητές και γονείς επισκέφτηκαν το γηροκομείο Χαλκίδας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.
Μία επίσκεψη που έδωσε χαμόγελο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στο γηροκομείο Χαλκίδας ,αλλά και ικανοποίηση για όλους εμάς στη Σχολή που μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε και να δώσουμε λίγη χαρά στους ανθρώπους του γηροκομείου,
Χαρακτηριστικό της επίσκεψης και την ώρα της αναμνηστικής φωτογραφίας μία γιαγιά να τραγουδάει συνέχεια Ολυμπιακός φέρνοντας στην μνήμη της το παιδί της που είχε χάσει όπως μας είπε, αλλά και την επιθυμία από όλους τους παππούδες και γιαγιάδες  να κάνουμε και άλλη επίσκεψη στο γηροκομείο.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!!!