Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας.
-Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί μεταξύ κατεργαρέων, πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια.
Η απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΣ Εύβοιας για τον κύριο Τζαφέρο είναι από μόνη της σκάνδαλο, αλλά υπάρχει σκάνδαλο, για να μην γράψουμε απάτη και στα όσα συνέβησαν μετά την απόφαση.
Πιστεύουμε απόλυτα στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως τους στηρίξαμε και μάλιστα σε πείσμα αυτών που σήμερα είναι τα πρόσωπα του σκανδάλου.
Δεν πιστεύουμε πως τα μέλη του ΔΣ για να κάνουν τα κέφια πολιτικών, έγιναν ....
κι αυτοί λαμόγια και δημιουργούν σκάνδαλα σε βάρος του ποδοσφαίρου της Εύβοιας.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Γιώργος Ψαθάς και τα άλλα μέλη του ΔΣ , αν δεν θέλουν να χαρακτηρισθούν από σήμερα πολιτικά και ποδοσφαιρικά λαμόγια, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε ν΄ ανακληθεί η απόφαση της επίπληξης και η τιμωρία να είναι η αυστηρότερη που προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε απίστευτες τιμωρίες παραγόντων, επειδή είπαν κάτι και να αθωώνουν αυτούς που μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο, για να αλλάξουν με τις απειλές τους το αποτέλεσμα ενός αγώνα, μόνο και μόνο επειδή έχουν πολιτική κάλυψη βουλευτή και φίλων τους στο ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας.
Το πόσο σεβόμαστε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, δεν είναι ανάγκη να το γράφουμε καθημερινά. Τους σεβόμαστε, γιατί είναι κύριοι και δεν τους θέλουμε στρατιωτάκια.
Αν σήμερα δεν ανακληθεί η απόφαση, καμία ευθύνη δεν θα έχουμε για τα όσα θ΄ ακολουθήσουν.
Στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχουν το καρπούζι, έχουν και το μαχαίρι, αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν και τα ΜΜΕ των Αθηνών, τα οποία με χαρά θα σηκώσουν ψηλά το θέμα, αφού υπάρχει πολιτική εμπλοκή.
Όταν ο εμπλεκόμενος είναι στο πολιτικό γραφείο βουλευτή και φίλος Δημάρχου, το θέμα δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και την πολιτική. 
Κύριοι της ΕΠΣΕ υποχρεώνατε τους πάντες σε δημόσια δήλωση συγνώμης. Έγραψα τέτοιες με τα χεράκια μου, για ποδοσφαιριστές και παράγοντες, αλλά δεν είδα να το ζητάτε από τον κ. Τζαφέρο. Γιατί;
Σε λίγο και πάντως μέσα στην μέρα, θ΄ αποκαλύψουμε πως πέρα από την απόφαση σκάνδαλο της πειθαρχικής (;;;;;), υπάρχει και σκάνδαλο ή αν θέλετε λαμογιά και από τις υπηρεσίες της ΕΠΣ Εύβοιας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, δεν έχουν ανάγκη από λαμογιές για να κερδίσουν τις εκλογές. 
Είναι ντροπή για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να φτάνει σ΄ αυτές τις μεθοδεύσεις για να στηριχθεί ένας ο οποίος είναι ο χειρότερος υβριστής του Παπακωνσταντίνου και άλλων μελών του ΔΣ.
Είναι ντροπή μέλη αυτού του ΔΣ να σκύβουν το κεφάλι.
Κύριε Ψαθά, εμείς σεβόμαστε τους πάντες. Είσθε δήμαρχος και πάτε σε εκλογές. Γιατί θέλετε να πάτε με τέτοια πράγματα στην πλάτη σας; Είσθε και πρόεδρος της ΕΠΣΕ και ο κ. Τζαφέρος είναι φίλος σας. Εσείς που δεν θέλετε μύγα στο σπαθί σας, όπως λέτε, δεν είδατε  "τον ελέφαντα";
Κύριε, Πίσχινα, κύριε Παπαδάκη, κύριε Ρέτσα, κύριε Τσεκούρα, κύριε Αλαφάκη και οι άλλοι κύριοι του ΔΣ, δέχεστε όλα αυτά; Υποκύψατε σε πιέσεις; Δεν είσθε αυτοί που εμείς πιστεύουμε;
Θα δώσετε συγχωροχάρτι στους μπουκαδόρους των γηπέδων;
Σε λίγο θα διαβάσετε πως μετά την απόφαση σκάνδαλο, είχαμε και λαμογιά από τις υπηρεσίες της ΕΠΣΕ, φυσικά με εντολή άνωθεν!!!!