Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Μετράμε 7 μέρες και την σημερινή, για ν΄ αλλάξει η Ελλάδα μας. Ν΄ αλλάξει κυβέρνηση η χώρα μήπως και δούμε άσπρη μέρα. Από το 2015 μέχρι σήμερα, τα έχουμε δει όλα, εκτός κι αν....
υπάρχουν και χειρότερα.

- Μίλησε λένε ο Μητσοτάκης για εκλογές τον Αύγουστο, αν δεν σχηματισθεί κυβέρνηση και μας τρόμαξε!!! Τι έπρεπε να κάνει κυρίες και κύριοι; Να πει πως δεν θα έχουμε κυβέρνηση και δεν θα πάμε σε εκλογές; Πρέπει να πάμε σε αυτοδύναμη κυβέρνηση και να τελειώνουμε με τα πειράματα. Θα φταίει ο Μητσοτάκης αν ο λαός ψηφίσει και στείλει στην Βουλή τον Βαρουφάκη ή τον Βελόπουλο ή δεν ξέρουμε και ποιον άλλο. Πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα αυτό. Αν θέλουμε παρατράγουδα, θα έχουμε κάθε μέρα εκλογές.


- Αύριο η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Ας το σκεφτούν ΟΛΟΙ καλά πριν είναι αργά. Εμείς καταθέσαμε την πρότασή μας και περιμένουμε την αυριανή Γενική Συνέλευση για να δούμε αν η ομάδα θα σηκώσει το κεφάλι της και θα βγει από το αδιέξοδο ή θα συνεχίσει να πηγαίνει στο πουθενά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί στις 19;00 .


- Είναι απίστευτο, αλλά δείχνει να παίρνει την επιβεβαίωσή του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Λένε πως από τους 6 βουλευτές Εύβοιας που ήταν στην Βουλή στην τελευταία θητεία, δύσκολα θα βρεθούν και πάλι σ΄ αυτή οι δύο (2)!!!!!  Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αποστόλου μάλλον διατηρεί την πρωτιά, αλλά από την ΝΔ μάλλον την κατακτά ο Ζεμπίλης. Έδρα διεκδικεί και το ΚΙΝ.ΑΛ και το ΚΚΕ.


- Γράψαμε κάτι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας και δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα, από κάποιον ο οποίος δήλωσε φίλος της ομάδας. Μας είπε πως η ομάδα θα έχει σύντομα διοίκηση και πως όλα θα πάνε καλά. Καλέ μας άνθρωπε μακάρι, αλλά έγιναν ήδη 2 προσπάθειες για Γενικές Συνελεύσεις και δεν πάτησε το πόδι του κανένας. Πότε τελικά θα βρει διοίκηση η ομάδα; Αυτό που προβληματίζει πολύ είναι το ότι προπονητές και ποδοσφαιριστές δεν μένουν στην ομάδα για την επόμενη μέρα.

- Τα οικονομικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι αυτά που προβληματίζουν πολλούς, αλλά τέτοιου είδους προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, με μία διαφορά. Το εκτόπισμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το έχουν ελάχιστες ομάδες. Τον κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορούν να τον έχουν άλλες ομάδες. Εμείς πιστεύουμε πως το μόνο πρόβλημα που δεν θα έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι το οικονομικό. Αν αφήσουμε στην άκρη την διχόνοια και περάσουμε στο δεν περισσεύει κανείς, τότε θ΄ αλλάξουν ΟΛΑ. Φίλες και φίλοι αν ο πρόεδρος της ομάδας έχει την πολιτική του ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί , έντιμοι και λαμόγια, έξυπνοι και ηλίθιοι. Όλοι είναι χρήσιμοι, αρκεί να υπηρετήσουν το σχέδιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αν αύριο η Γενική Συνέλευση αποφασίσει και δώσει εντολή αλλαγής σελίδας, τότε όλα θα πάνε καλά. Αν η Γενική Συνέλευση θέλει να κατηγορεί ο ένας τον άλλον, τότε δεν θα υπάρξει αύριο. Εμείς δηλώνουμε αισιόδοξοι και θα το φωνάζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.

- Σήμερα θα σας αφήσουμε να περάσετε όμορφα την Κυριακή και να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλους όσους αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Φίλες και φίλοι, χρόνια φωνάζουμε και ζητάμε να περάσει η ομάδα σε άλλο επίπεδο διοίκησης, σε άλλο μοντέλο διοίκησης, ώστε να κερδίσει τον κόσμο της και να στηριχθεί σ΄ αυτόν. Μέχρι τώρα δεν μας είχαν ακούσει και μας έβριζαν και μας συκοφαντούσαν. Αυτό δεν μας εμπόδισε και δεν μείναμε μακριά όπως έκαναν πολλοί. Εμείς δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν προσωπικά. Ταρνανάς, Καρυστινός, Τόλιας, Στούπας, Ελευθεριάδης, Τσαγκάρης, Αναγνωστάκης, Μπλέτσας, Αϊνδιλή έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά κανείς δεν άλλαξε τον τρόπο διοίκησης και δεν βρήκε τρόπο να φέρει τον κόσμο κοντά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Όλοι τους είναι χρήσιμοι και πρέπει να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και πιστεύουμε πως αν όχι όλοι, οι περισσότεροι θα το κάνουν. Ο κύριος Αντώνης Βουρδάνος θα είναι ένας καλός πρόεδρος, αφού ξέρει από διοίκηση και ξέρει να συνθέτει. Αν του δοθεί η εντολή να διοικήσει την ομάδα τότε πολύ γρήγορα θ΄ αποδειχθεί πως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωράνε ΟΛΟΙ και ΟΛΟΙ μπορούν να βάλουν πλάτη, είτε είναι μέσα, είτε έξω από το ΔΣ της ομάδας.

- Εμείς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ευχάριστα και δείχνουν πως υπάρχει δίψα και θέληση.

- Να περάσετε όμορφα και θα τα πούμε πάλι αύριο.