Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Με λαμπρότητα πανηγύρισε την 1η Ιουλίου 2019 το Ι. Ναΐδριο, επ’ ονόματι των Αγίων Αναργύρων, εντός του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος, την μνήμη των προστατών του Αγίων. 
Την Κυριακή, 30 Ιουνίου, το βράδυ τελέσθηκε ιερά αγρυπνία ιερουργούντος του Αρχιμ. Αιμιλιανού Χρήστου- Προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος και Προέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ναϊδρίου. 
Πολλοί πιστοί συμμετείχαν στην ιερά αγρυπνία, καθώς....
και αρκετά μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.  
Από τον Φεβρουαρίου του 2015 το Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου, διοικείται από πενταμελή επιτροπή, την οποία διόρισε κατά Νόμον ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, την οποία αποτελούν οι Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου, οι κυρίες Κυριακή Σχοινά,  Ελευθερία Γαϊτανίδου, Μαρία Ζώη και Αργυρώ Πλέρου.

Με φόβο Θεού εργάζονται όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας σωστή διαχείριση των εσόδων, τα οποία, με την ευλογία και την προτροπή του Σεβασμιωτάτου, διατίθενται για τις ανάγκες του Ναϊδρίου, αλλά, πρωτίστως και κυρίως, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και των πασχόντων αδελφών μας!

Απο τον Φεβουαριο του 2015 έχουν δοθεί περίπου 15.000 ευρώ για τους ανωτέρω σκοπούς (σεντόνια, κουβέρτες, κουρτίνες, μαξιλάρια,  καρέκλες, ιατρικά εργαλεία, γραφική ύλη, μελάνια εκτυπωτών για τις Φυλακές της Χαλκίδος, χρηματικά ποσά σε ασθενείς και άλλα)