Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Συνεχίστηκαν σε Ψαχνά και Ερέτρια οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για το CLLD/Leader.

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης CLLD/LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας την Δευτέρα 1 Ιουλίου παρουσίασε στα Ψαχνά και στην Ερέτρια τα τεχνικά χαρακτηριστικά της 1ης πρόσκλησης του προγράμματος CLLD/LEADER, Υπομέτρο 19.2 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη (ΠΑΑ) 2014-2020, που αφορά πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα.
Την έναρξη των παρουσιάσεων έκανε ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Ευάγγελος Κούκουζας κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα έργα που έχει ολοκληρώσει η εταιρεία στο παρελθόν και σε εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού ....
Συμβουλίου στα Ψαχνά, το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς ενώ στην αντίστοιχη εκδήλωση στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της Ερέτρια παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Ερέτριας κα. Αμφιτρίτη Αλημπατέ και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημητρόπουλος.
Στο τέλος των δύο παρουσιάσεων ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Νικόλαος-Ιωάννης Μαργαρίτης και τα στελέχη της Ο.Τ.Δ. απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.
Αξίζει να τονιστεί πως έχει παραταθεί η ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης για την 1η πρόσκληση του προγράμματος για τις 29/08/2019 και ώρα 15:00
Οι δυνητικά δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στα κεντρικά γραφεία της ΟΤΔ “Αναπτυξιακή Εύβοιας ΑΕ” Λεωφόρος Χαϊνά 93 (Διοικητήριο ΠΕ Εύβοιας, 3ος όροφος), Χαλκίδα κατά τις εργάσιμες ώρες (09:00 – 15:00), τηλεφωνικά στους αριθμούς 22210 26626 – 22210 89706 και στις ιστοσελίδες www.anevia.gr και www.agrotikianaptixi.gr