Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Καλημέρα



- Φίλες και φίλοι αναγνώστες , καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Όλα μαζεμένα σήμερα και που να δείτε και την συνέχεια. Ενοχλήθηκαν κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι γιατί βάλαμε χθες στο "καλημέρα" 4 υποψηφίους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Τι θέλατε να βάλουμε κύριοι; Δεν κρύψαμε ποτέ τα πολιτικά μας πιστεύω και δεν κρύψαμε ποτέ το ποιους θα σταυρώσουμε. Τους βάλαμε λοιπόν σε μια σειρά και σας τους ....
παρουσιάσαμε. Εμείς εδώ δεν είμαστε ανεξάρτητοι, δεν είμαστε ουδέτεροι και δεν προτείνουμε αυτούς που μας δίνουν δωράκια. Εμείς δεν είμαστε σήμερα ΝΔ, αλλά πάντα και χωρίς να ψάχνουμε καρέκλες και βόλεμα. Αυτά τα κάνουν άλλες κυρίες και άλλοι κύριοι.

- Σήμερα έχουμε την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πιστεύουμε πως η αίθουσα του παλιού δημαρχείου στην Αβάντων θα είναι κατάμεστη, όχι από ποδοσφαιριστές και προπονητές που θα ζητούν να πληρωθούν και γονείς τους, αλλά από ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν την ομάδα και θέλουν να βάλουν πλάτη για να την οδηγήσουν σε έναν δύσκολο μεν, αλλά καλό δρόμο. Τα μηνύματα που έχουμε εμείς είναι θετικά και ειλικρινά σήμερα όλες οι προτάσεις που θα κατατεθούν για τον τρόπο διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, να ληφθούν σοβαρά υπ΄ όψιν της όποιας διοίκησης προκύψει.

- Σήμερα  η Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και η διοίκηση καλεί τον κόσμο να δείξει το ενδιαφέρον που είχε δείξει 1 χρόνο πριν, όταν η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Ψαχνά είχε αποδειχθεί μικρή. Ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ κύριος Γιώργος Στούπας σίγουρα δεν θα πει πολλά, αφού δεν το συνηθίζει, αλλά αυτά που θα πει, θα δείχνουν το χθες και θα κοιτάζουν στο αύριο.

- Ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως ζούνε σε άλλον κόσμο. Δείχνουν να μην έχουν καταλάβει το μήνυμα που ο κόσμος τους έστειλε με τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές και επιμένουν στο δικό τους μήνυμα. Κατηγορούν τους πολίτες για τον τρόπο που ψήφισαν και όχι τον εαυτό τους για τον τρόπο που κυβέρνησαν. Οι πολίτες θα ξαναστείλουν το μήνυμα, αλλά αυτό θα είναι και το τελευταίο.

- Ο κ. Αντώνης Βουρδάνος συζήτησε με πολλούς και όλα δείχνουν πως σήμερα θα είναι έτοιμος να καταθέσει το ψηφοδέλτιο στην Γενική Συνέλευση η οποία και θ΄ αποφασίσει. Κατά την δική μας άποψη, δεν περισσεύει κανείς από αυτή την νέα προσπάθεια της ομάδας. Καλό θα ήταν ο κύριος Βουρδάνος, ακόμη και μετά την Γενική Συνέλευση να συνεχίσει τις συζητήσεις με όλους όσους διοίκησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να τους καλέσει να είναι δίπλα στην ομάδα. Λάθη έκαναν όλοι, αλλά όλοι μπορούν να βοηθήσουν.  Η ουσία είναι μία. Να προκύψει μια διοίκηση δυνατή χωρίς να αποκλείει κανέναν. Αν ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, κανείς δεν θα μπορεί να κάνει το παραμικρό.