Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Τελειώνουμε και με τις Εθνικές εκλογές και ΄όλα δείχνουν πως τελειώνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Τσίπρας φεύγει, ο Μητσοτάκης έρχεται. Ο Αλέξης έκανε μια κωλοτούμπα, ίσως την τελευταία πριν τις εκλογές, αφού πήγε στον ΣΚΑΪ , στην Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά!!! Αλέξη, πήγες....
στο βοθροκάναλο; Εσύ και οι υπουργοί σας, αποκαλούσατε έτσι τον ΣΚΑΪ και τώρα πήγατε στον σταθμό;;;;; Άντε γεια κύριε Τσίπρα.

- Πόσους ποδοσφαιριστές θα έχει στο ρόστερ του ο  ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μέχρι το τέλος Ιουλίου, όταν θ΄ αρχίσει την προετοιμασία του; Θα έχει τόσους όσους θα αποφασίσει να έχει ο προπονητής της ομάδας. Να μην ανησυχεί κανένας και μην ξεχνάτε αυτό που είπαμε στην προτελευταία Γενική Συνέλευση. Είχαμε πει πως 12 - 13 ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πληροφορηθήκαμε πως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ υπάρχουν περίπου 145 δελτία ποδοσφαιριστών!!!!!

- Λένε πως τα φαβορί για την θέση του πρωταθλητή την περίοδο 2019 - 2020 θα είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ.  Λάθος κύριοι. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα υπάρξει άλλη ομάδα ως το μεγαλύτερο φαβορί και αυτή θα είναι η ομάδα που θα αναλάβει ο κύριος Μορίδης με έναν προϋπολογισμό περίπου 200.000 ευρώ!!!! Σε λίγο περισσότερα για το θέμα.

- Απόψε στις 20:30 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κύριος Θανάσης Ζεμπίλης. Ο πρώην δήμαρχος θα βρεθεί δίπλα σε πολιτικούς του φίλους οι οποίοι δίνουν αγώνα καθημερινά ώστε ο κύριος Ζεμπίλης όχι μόνο να μπει στην Βουλή, αλλά να είναι ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής.

- Όποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και είναι από αυτούς που διοίκησαν την ομάδα, εμάς όχι μόνο δεν μας ενοχλεί, αλλά θα είμαστε και δίπλα του. Ένας από αυτούς είναι ο κύριος Γιάννης Ελευθεριάδης ο οποίος και έμπρακτα θα βοηθήσει. Ένας άλλος είναι ο κύριος Καρυστινός ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως θα βοηθήσει τον κύριο Βουρδάνο και την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.