Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να μην ξεχνάτε πως την Κυριακή έχουμε Εθνικές Εκλογές και ψηφίζουμε ΟΛΟΙ. Πρέπει να έχουμε την μικρότερη αποχή, ώστε να μην αποφασίσουν άλλοι για εμάς. Τα ποσοστά που πήρε χθες στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η διοίκηση Βουρδάνου ξεπέρασαν ακόμη....
κι αυτά που παίρνει η διοίκηση της ΕΠΣΕ με Παπακωνσταντίνου, αλλά ο Μητσοτάκης ξέρει πως δεν θα τα πάρει!!!!

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέκτησε διοίκηση με πρόεδρο τον Αντώνη Βουρδάνο και πλέον θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου ώστε ν΄ αρχίσει η ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές από την Εύβοια και οι οποίοι θα βάλουν την ομάδα σε άλλη τροχιά. Αυτή η διοίκηση πρέπει να αλλάξει τα πάντα και να βάλλει κανόνες για όλους. Εμείς δεν θα μείνουμε στα λόγια και θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, γιατί το υποσχεθήκαμε.

- Περισσότεροι από κάθε άλλη φορά πήραν μέρος στην Γ.Σ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έδειξαν πως αυτή η ομάδα "ποτέ δεν πεθαίνει". Για μας υπήρξε και κάτι το οποίο δεν έπρεπε να συμβεί, αλλά συνέβη. Ο κ. Γιώργος Τόλιας αγαπάει την ομάδα και την έχει πληρώσει πολύ ακριβά. Για μια ακόμη φορά όμως, όπως ο ίδιος είπε "λάκισαν" αυτοί που του είχαν υποσχεθεί πως θα ήταν εκεί και έτσι οδηγήθηκε στο να αποσύρει την πρόθεσή του να καταθέσει ψηφοδέλτιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό και πικράθηκε για μια ακόμη φορά. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αν στην προηγούμενη Γ.Σ. είχε πει πως τον ενδιαφέρει η συμμετοχή στην διοίκηση. Είχε απαντήσει αρνητικά τότε.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίσει με μια ακόμη καλύτερη διοίκηση, ενισχυμένη με γνωστούς επιχειρηματίες της περιοχής. Είναι βέβαιο πως η ομάδα θα έχει και πάλι ρόλο πρωταγωνιστή σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θα συνεχίσει να ρίχνει βάρος στις ακαδημίες της. Ο πρόεδρος κύριος Στούπας ήταν σαφέστατος και δήλωσε πως η ομάδα θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

- Κυρίες και κύριοι καθαρές κουβέντες. Οι πολλοί που θα ψηφίσουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Εύβοια, ξεκινούν βάζοντας τον έναν από τους δύο σταυρούς στον Θανάση Ζεμπίλη. Είναι πλέον στοίχημα για την Εύβοια, γιατί πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως οι Νεοδημοκράτες δεν είναι πρόβατα και δεδομένοι. Δεν είναι στο τσεπάκι κανενός.