Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες φτάνουμε στον τερματισμό. Μία και σήμερα για ν΄ αλλάξουμε κυβέρνηση για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο που την έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ . Μπορεί κάποια καλόπαιδα να βρίζουν χυδαία και να γράφουν τις μαλακίες τους για τον Μητσοτάκη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το πρόβλημα θα το έχουν αυτοί αύριο το βράδυ, όχι μόνο γιατί "η ήττα" θα είναι σε μεγάλο μέγεθος και θα τους πονέσει, αλλά...
επειδή θα διαπιστώσουν πως δεν περνάει η άποψή τους στους πολίτες. Αυτό θα τους πονέσει ιδιαίτερα γιατί μετά τις σφαλιάρες που έφαγαν στις Δημοτικές εκλογές και στις Περιφερειακές. Εμείς θα τους γράψουμε απλά να το απολαύσουν αφού πλέον ο πόνος θα τους έχει γίνει συνήθεια.

- Λίγα λόγια για τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κύριο Παπακωνσταντίνου σκατόψυχοι, γιατί δεν φτάνετε ούτε στο δαχτυλάκι του. Σας πέταξε τα μάτια έξω με τους φίλους και συνεργάτες του στις εκλογές της ΕΠΣΕ και αυτό θα ξαναγίνει όσες φορές κι αν χρειασθεί. Την συνέχεια θα την δείτε από την επομένη των εκλογών, όταν οι διώκτες του θα έχουν πάει στα σπίτια τους και οι δήθεν εξυγιαντές θα μείνουν "γυμνοί". 

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπήκε σε έναν διαφορετικό δρόμο και θα χρειασθεί την βοήθεια όλων. Η διοίκηση του κυρίου Βουρδάνου θα πρέπει να εργαστεί με μεθοδικότητα για να φτάσει στους στόχους της και να μην παγιδευτεί σε αυτά που παγιδεύτηκαν οι πρώην. Να έχει βοήθεια απ΄ όλους, αλλά στους συνεργάτες να κάνει σωστή επιλογή. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τις θέσεις μας και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, σύμφωνα με την πρόταση που επεξεργασθήκαμε και καταθέσαμε στην Γενική Συνέλευση. Αν η διοίκηση αλλάξει πορεία, τότε θα προχωρήσει με τις επιλογές της και θα αναλάβει και τις ευθύνες της. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί σ΄ αυτά που γράφαμε εδώ και πολύ καιρό και δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό.

- Άρχισαν τα τηλεφωνήματα για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ, επειδή γράψαμε πως όλα θα πάνε καλά και πως η ελπίδα δεν πέθανε και τέτοια σχετικά. Κύριοι για να το ξεκαθαρίζουμε. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν την ομάδα και δεν θα την διαλύσουν. Θα την κρατήσουν όρθια. Εμείς πιστεύουμε πως αυτοί οι κάποιοι θα μπούνε μπροστά και θα γίνουν περισσότεροι τις επόμενες μέρες. Η ομάδα της Ερέτριας δεν είναι τυχαία. Έχει την δική της ιστορία και είναι η μόνη που κατέκτησε το πρωτάθλημα μ΄ ένα χαμηλό μπάτζετ. Έχει ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν στην ομάδα και είναι από τα σπλάχνα της. Όλα θα πάνε καλά. Αυτοί οι οποίοι είχαν υποσχεθεί πριν τις δημοτικές εκλογές να βοηθήσουν, ας φροντίσουν να βάλουν πλάτη. Δεν είναι σωστό να δείχνουν αδιαφορία. Δεν τους τιμά αυτό.

- Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα κερδίσει τις εκλογές και την αυτοδυναμία. Θέλουμε μαζί με αυτά να έρθει και η εκλογή του Θανάση Ζεμπίλη γιατί το αξίζει και γιατί το σύστημα του γνωστού δήθεν μοναδικού, προσπαθεί να του ρίξει λάσπη. Οι Νεοδημοκράτες ξέρουν καλά τι θα κάνουν, γιατί ο γνωστός και δήθεν μοναδικός, έχει βολεμένους πρώην Πασόκους και άλλων κομμάτων και θα τον στηρίξουν αυτοί. Φυσικά στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και ο κύριος Αργύρης νέος και ειλικρινής και φίλος των φίλων μας. Υπάρχει ο Γιάννης Μανώλης ο οποίος είναι από τα νέα στελέχη τα οποία έχουν επιλεγεί από το κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θ΄ αξιοποιηθούν στην κυβέρνηση, αλλά και ο άλλος γιατρός ο κύριος Πνευματικός και οι κυρίες Παππά, Μιμίκου  και Καραμπατσώλη. Ξεκινάμε λοιπόν σταυρώνοντας Ζεμπίλη και επιλέγουμε που θα δώσουμε τον δεύτερο σταυρό.

- Την επόμενη εβδομάδα, πρώτα ο Θεός, να μας έχει καλά, θα καταθέσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την σχέση του με τον κόσμο. Όταν αναφερόμαστε στον κόσμο, δεν αναφερόμαστε μόνο στους λίγους που αγαπούν με πάθος την ομάδα, αλλά στους πολλούς, τους οποίους κάποιοι απογοήτευσαν και τους απομάκρυναν από την ομάδα. Το σχέδιο καλύπτει τα πάντα και αν γίνει αποδεκτό, δεν θα ματώσει κανείς οικονομικά και αυτή η διοίκηση θα μείνει στην ιστορία. 

- Σήμερα θα σας αφήσουμε να χαλαρώσετε και δεν θα σας ζαλίσουμε. Πρέπει να είσθε ήρεμοι για την αυριανή μέρα. Αν χρειασθεί θα γράψουμε κάτι αλλά καλύτερα να μην χρειασθεί.
Να περάσετε όμορφα.