Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Legends-Πορτογαλία με Όττο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος!

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον μεγάλο αγώνα-αναβίωση του τελικού του Euro 2004, την Πέμπτη 4 Ιουλίου (21:45) στο «Γ. Καμάρας», ανάμεσα στους πρωταθλητές Ευρώπης Έλληνες Legends και τους παλαίμαχους της Εθνικής Πορτογαλίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τον ανεπανάληπτο τελικό του Ντα Λουζ.
Τις ημέρες πριν τον αγώνα, ο οποίος έχει επετειακό, αλλά και φιλανθρωπικό σκοπό, έχει προγραμματιστεί σειρά εορταστικών εκδηλώσεων, που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου και θα κορυφωθούν με τον αγώνα των παλαιμάχων διεθνών την Πέμπτη 4 Ιουλίου.
-Από τη Δευτέρα 01/07 το τρόπαιο του EURO 2004, η κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης που ...
παραχωρήθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, βρίσκεται στο Walk of Fame του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Aπό τις 6μμ έως και τις 9μμ, το κοινό είχε την ευκαιρία να δει το Κύπελλο και να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ στο τέλος της βραδιάς οι Legends 2004 ήταν εκεί για να μιλήσουν στο κοινό και τα ΜΜΕ, για τον μεγάλο αγώνα της Ριζούπολης.

-Λίγες ώρες πριν τεθούν αντιμέτωποι στους πάγκους για τον ιστορικό αγώνα – αναβίωση του επικού τελικού της Λισαβόνας, δύο μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δύο Πρωταθλητές Ευρώπης με τεράστια προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, μία μοναδική εκδήλωση. Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Φερνάντο Σάντος θα βρεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Κτίριο ΕΛΣ (Εναλλακτική Σκηνή) με ώρα έναρξης 12:00, και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό, με ώρα προσέλευσης 11:30.

-Επίσης την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης η τελευταία προπόνηση των Legends, των παλαιμάχων της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδος 2004, που θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Αμέσως μετά, οι παλαίμαχοι Ελλάδας και Πορτογαλίας θα μεταβούν σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων για το επίσημο γεύμα που θα παρατεθεί προς τιμήν  των δύο αποστολών. Η εκδήλωση αυτή θα είναι κλειστή για κοινό και ΜΜΕ, ωστόσο θα γίνουν δηλώσεις κατά την προσέλευση των προσκεκλημένων.

-Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέραν της παραχώρησης του Κυπέλλου του EURO 2004 για τις εκδηλώσεις αναβίωσης του μεγάλου τελικού της Λισαβόνας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αγόρασε και εισιτήρια του αγώνα, θέλοντας από την πλευρά της να συνεισφέρει στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στις οποίες θα διατεθούν τα έσοδα του φιλικού-επετειακού χαρακτήρα- αγώνα της Πέμπτης 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη.