Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Σήμερα στις 13:00 η κηδεία του Γιάννη Αναγνώστου πρώην προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Το apopsignomi.blogspot.com από 12:00 μέχρι και 15:00 θα διακόψει την ανάρτηση σχολίων και ειδήσεων....
αποχαιρετώντας έτσι τον Γιάννη Αναγνώστου.

- Ο καθένας σχολιάζει ότι θέλει με τον δικό του τρόπο, αλλά να επιτρέπει και σ΄ εμάς να κάνουμε τα δικά μας σχόλια. Στο κάτω κάτω της γραφής κανείς δεν πρέπει ν΄ ανησυχεί, αφού εμάς μας διαβάζουν 5 - 10 και κανέναν δεν επηρεάζουμε. Γράψαμε ένα σχόλιο για τον ορισμό του κυρίου Πόγκα στον αγώνα ΔΡΟΣΙΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και είχαμε παρεξηγήσεις. Όχι σ΄ εμάς αυτά κύριοι. Μας ξέρει ο κ. Πόγκας και δεν θέλει προστάτες. Όταν τον έβριζαν και τον λοιδορούσαν  εμείς είχαμε πάρει θέση. Εσείς; Τέλος πάντων. Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Πόγκα και το σχόλιό μας είχε να κάνει με κάποιους κυρίους οι οποίοι προσπαθούν να κατευθύνουν διαιτητές εναντίον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Την καλημέρα μας.

- Το apopsignomi δεν είναι ίδρυμα, ούτε κρατικό για να έχει την υποχρέωση να τρέχει πίσω από όλες και όλους. Θα γράφουμε αυτά που εμείς γουστάρουμε και σ΄ όποιους αρέσει. Ξέρουν όλοι πως συμφωνίες και μούγκα εδώ δεν έχουν θέση. Ελεύθερα θα γράφουμε την άποψή μας και θα κρινόμαστε από τους αναγνώστες μας. Παίρνουμε θέση στα θέματα της ΕΠΣΕ, ποιος άλλος πήρε; Παίρνουμε θέση στα θέματα της διαιτησίας. Ποιος άλλος πήρε; Παίρνουμε θέση στα θέματα των προπονητών. Ποιος άλλος πήρε;

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ παίζει χωρίς αντίπαλο λένε οι περισσότεροι. Εμείς δεν συμφωνούμε. Αν δεν είχε αντίπαλο θα του έδιναν από τώρα το πρωτάθλημα και θα τελειώναμε. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πρέπει ν΄ αποδεικνύει σε κάθε αγώνα πως είναι ο καλύτερος και μόνο τότε στο τέλος θα πάρει τον τίτλο και την άνοδο. Σήμερα αντιμετωπίζει την ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία είναι και ένα καλό παράδειγμα γι΄ αυτά που γράφουμε. Όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα είχε περίπου 11 συνεχόμενες νίκες και 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΛΗΛΑ. Βρέθηκε με μόλις 1 βαθμό διαφορά και έφτυσε αίμα για να τερματίσει πρώτη.

- Το μήνυμα το πήραμε από τον φίλο, το καταλάβαμε καλά και θα χτυπήσουμε σιωπητήριο. Δεν θα κάνουμε ούτε ένα σχόλιο πλέον και θα γράφουμε τα τυπικά για την ομάδα του, για να μην γινόμαστε και ενοχλητικοί. Ευχόμαστε τα καλύτερα.