Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Εμείς και η ΕΠΣΕ

Εμείς κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε και αλίμονο αν φτάναμε στο σημείο να χαρακτηρίσουμε παράγκα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Αλίμονο αν βάζαμε τα χεράκια μας και βγάλουμε τα ματάκια μας.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και στον πρόεδρο κύριο Ρέτσα και στον Γραμματέα κύριο Πίσχινα και στον ταμία κ. Παπαδάκη αλλά και στα άλλα μέλη του ΔΣ, τουλάχιστον σ΄ αυτά με τα οποία έχουμε και μια καλημέρα παραπάνω όπως οι κύριοι Αλαφάκης, Τσεκούρας, Κaλυβίτης, Λάμπρου και Ιωσήφ, αλλά κι αυτούς που δεν ξέρουμε όπως οι κύριοι Μισιρλής, Κατσαντώνης και Πανταζής.
Υπάρχει όμως....
κάτι σημαντικό. Εμείς δεν είμαστε "κρυφοί" υποστηρικτές του ΔΣ της ΕΠΣΕ, Δημόσια γράφουμε την άποψή μας και δεν υπήρξαμε ποτέ ουδέτεροι. Φανερά και δυνατά υπέρ της διοίκησης, αλλά θα προσπαθούμε να βοηθήσουμε γράφοντας αλήθειες.
Δεν γράψαμε ποτέ πως οι διοικούντες είναι παράγκα ή θέλουν παράγκα.
Είναι γνωστό ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να στήσουν την παράγκα και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Κύριοι της ΕΠΣΕ μας κόστισε πολύ η στήριξη προς την ΕΠΣΕ και την διοίκηση Παπακωνσταντίνου πριν και Ρέτσα τώρα. Δεν κάναμε παράπονα ποτέ και δεν θα κάνουμε και τώρα, αλλά πρέπει όλοι να ξέρουν πως οι άνθρωποι της ενημέρωσης πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση χωρίς καμία εξαίρεση.
Το ΔΣ της ΕΠΣΕ θα πρέπει να απαντάει, θετικά ή αρνητικά σε όλα τα αιτήματα που καταθέτει κάποιος επίσημα. Δεν το γράφουμε τυχαία αυτό.
Κλείνοντας πρέπει να γράψουμε πως είμαστε οι τελευταίοι που θα σταθούμε απέναντι και πολέμιοι στον κύριο Ρέτσα και το ΔΣ της ΕΠΣΕ. 
Αν το κάναμε αυτό θα ήμασταν ενάντια στον εαυτό μας.
Δίπλα σας κύριοι, αλλά θα γράφουμε αλήθειες για να μην αφήσουμε χώρο, γι΄ αυτούς που πάντα ήθελαν να κατευθύνουν την ΕΠΣΕ.
Δεν θα προχωρήσουμε σήμερα σε λεπτομέρειες, αλλά καλά θα κάνει το ΔΣ