Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μία ακόμη αγωνιστική πέρασε και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίζει  την πορεία του από θέση κορυφής, αφού κέρδισε και την ΣΚΕΠΑΣΤΗ εκτός έδρας.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ στο Αλιβέρι και απέχει πλέον 4 βαθμούς από την κορυφή. Πολλά παράπονα έχουν οι Αλιβεριώτες από την διαιτησία και αυτή την φορά δεν έχουν κι άδικο.Θα γράψουμε ....περισσότερα, αργότερα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν κέρδισε μόνο τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ χθες, αλλά κέρδισε και την βλακεία κάποιων, οι οποίοι είχαν φροντίσει με την συμπεριφορά τους να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα στ΄ αποδυτήρια. Το να κυκλοφορούν από το πρωί της Κυριακής σενάρια για το θέμα του προπονητή, μόνο κακό έκανε στην ομάδα. Ευτυχώς που οι ποδοσφαιριστές έγιναν ασπίδα και έπεισαν τον Παναγιώτη Τοκπασίδη να μην προχωρήσει σε παραίτηση.
Έστω και στο τέλος ο ΟΛΥΜΠΟΣ πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ άφησε στην ζώνη υποβιβασμού το Προκόπι.
Η ΑΙΔΗΨΟΣ πήρε την νίκη μέσα στην Τριάδσ και έμεινε μακρυά από τον κίνδυνο. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και το πλήρωσε από μι ΑΙΔΗΨΟ η οποία ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο.
Το Σάββατο η ΔΡΟΣΙΑ έχασε στο Βασιλικό από τον ΛΗΛΑ και έχασε την επαφή που είχε με την κορυφή, ενώ ο ΛΗΛΑΣ με την νίκη αυτή βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν απομακρύνθηκε πολύ.
ΕΥΒΟΪΚΟΣ και ΕΡΕΤΡΙΑ πήραν από έναν βαθμό το Σάββατο, αλλά τουλάχιστον τον ΕΥΒΟΊΚΟ δεν του φτάνει ο βαθμός, αν και από το τίποτα καλός ήταν κι αυτός. Η ΕΡΕΤΡΙΑ ακουμπάει την ζώνη υποβιβασμού και πρέπει να προσέξει.