Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

...σουτάκια

- Τι μάζωξη ήταν αυτή στο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ στο Βασιλικό κύριοι; Ο Εθνικός προπονητής κύριος Πριόνας απουσίαζε, αλλά όπως γράψαμε είχε πάει για ψάρεμα και την επόμενη φορά θα είναι κι αυτός μαζί με τα ....
ψάρια που έπιασε!!

- Τελικά οι διαιτητές επιτρέπεται να δημοσιοποιούν το περιεχόμενο των φύλων αγώνα ή όχι; Είναι προσωπικά δεδομένα κάποια πράγματα ή όχι; Εμείς σεβόμαστε πάντα τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΣΕ και τους κανονισμούς, αλλά να ισχύουν για όλους. Οι διαιτητές δεν μπορεί και δεν έχουν το δικαίωμα να είναι και ανταποκριτές. Συμφωνούμε ή όχι; Για να σας δούμε τώρα κύριοι.

- Όταν οι ομάδες δημοσιοποιούν το περιεχόμενο του Φύλλου αγώνα, παρανομούν; Αν είναι αλήθεια αυτό, τοτε θα έπρεπε η Πειθαρχική να ρίχνει ποινές κάθε μέρα.

- Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, εμάς δεν μας ενοχλεί η συμπεριφορά κανενός. Μας ενοχλεί που κάποιοι κύριοι, λένε άλλα στον έναν κι άλλα στον άλλον και νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδεύουν. Εμείς δεν θέλουμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Εμείς την άποψή μας θα γράφουμε και θα την κρίνουν οι αναγνώστες μας και δεν περιμένουμε την κρίση αυτών που πατάνε σε δύο βάρκες και αυτοί είναι πολλοί κι εσείς τους ξέρετε. 

- Θέλουμε εκεί στην ΕΠΣΕ να ξέρετε πως σχεδόν όλα τα ΜΜΕ και πολλοί φίλοι σας, από τον χώρο της ενημέρωσης έχουν τιμωρηθεί για κάτι που δεν έκαναν σωστά. Το apopsignomi ποτέ και για τίποτα. Αυτό δεν είναι τυχαίο.