Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Υγεία ευχόμαστε σε όλους και ψυχραιμία. Να ξέρετε πως εμείς κοιτάμε μπροστά χωρίς να ρίχνουμε μαύρη πέτρα πίσω. Και τα καλά και τα άσχημα δικά μας είναι και δεν τα κρύβουμε. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δεν θα μας χρησιμοποιήσει κανείς και για κανέναν λόγο. Συμβαίνουν τόσα πολλά....
και δυστυχώς είμαστε οι μόνοι που γράφουμε και γράφουμε την άποψή μας.

- Προσοχή παρακαλώ. Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δεν είπε την τελευταία του λέξη και δεν τελείωσε ακόμη, αν και αυτό πιστεύουν οι πολλοί. Στον Άγιο Νικόλαο πρέπει ΟΛΟΙ να αγκαλιάσουν την ομάδα, να αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν τους λίγους που τρέχουν τα θέματα της ομάδας Στον ΕΥΒΟΪΚΟ έχουμε ανθρώπους που μας εκτιμούν κι τους εκτιμούμε. Αυτοί ξέρουν πως θα είμαστε δίπλα τους και θα βοηθήσουμε όποτε και όπου χρειασθεί. Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν άλλη άποψη, αλλά δεν μας ενοχλεί αυτό. 

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ μπορεί να μην τα καταφέρει αλλά ας το προσπαθήσει. Με ημίμετρα δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα και το γράφουμε από τώρα. Η διοίκηση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έκανε τραγικά λάθη, αλλά έχει εξασφαλίσει την σιωπή πολλών ΜΜΕ με τον δικό της τρόπο. Το τελευταίο κρούσμα ο Βεζιρτζόγλου. Φταίει ο ποδοσφαιριστής; Φταίνε όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα και ένας μετά από τον άλλον έφυγαν;  Θα γράψουμε αργότερα περισσότερα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να έχει μέλλον; Φυσικά και μπορεί, αλλά όχι με αυτούς που δηλώνουν εκτελεστικοί και δεν υπάρχουν πουθενά. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι ούτε καν στον αυτόματο πιλότο. Συνεχίζει επειδή υπάρχει ο Τοκπασίδης κι δύο τρεις φίλοι που βοηθάνε. Οι άλλοι δεν υπάρχουν. Πλάκα κάνουν και προσπαθούν "να μαδήσουν" όχι μαργαρίτες αλλά όποιον βρούνε εύκαιρο. Από Δευτέρα θα πέφτουν ονόματα και θα δούμε τι θα απαντούν. Είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο; Είναι στο εκτός καταστατικού εκτελεστικό συμβούλιο; Τρέχουν για τις υποχρεώσεις της ομάδας;;;;;

- Παίζουν σήμερα οι ομάδες Γυναικών για το πρωτάθλημα Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Καλή επιτυχία να έχουν.