Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να κρατάτε και ομπρέλα αυτές τις μέρες γιατί ο Θεός ρίχνει νερά και όχι μυαλά. Ο εκτελεστικός μιλάει για τρωκτικά την ώρα που κυκλοφορεί και μιλάει για δήμαρχο Κολωνακίου και λέει πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στην SUPER LEAGE 2 και όχι στο τοπικό, την ώρα που χλευάζει τους Χαλκιδέους γιατί δεν....
πήγαν στο γήπεδο και άλλα πολλά. Υπομονή και έρχονται μαντάτα.

- Άλλο πάλι κι αυτό. Ομάδα έπεσε θύμα και φοράει μαϊμού εμφανίσεις!!!! Το διαπίστωσαν και οι ποδοσφαιριστές!!! Πάντως σύντομα εκπρόσωπος της πραγματικής εταιρείας θα πάει με εισαγγελέα και αστυνομία στο γήπεδο για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη!!! Πρόεδρε ξέρεις κάτι;  Ξέρεις τον προμηθευτεί; Πανικός και με τους χορηγούς οι οποίοι δηλώνουν πως δεν ξέρουν τίποτα!!!

- Ποιας ομάδας ποδοσφαιριστές έκαναν θες προπόνηση μέσα στην βροχή κι το κρύο χωρίς να έχουν τα απαραίτητα; Το μήνυμα του ηγέτη ήταν σαφέστατο. Πρέπει να δείξουμε ποδοσφαιρικό πολιτισμό και ότι αντέχουμε στις κακουχίες.

- Πριν από περίπου 1 χρόνο έφυγε από την ζωή, ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης, ο Δημήτρης. Ο θάνατός του μας πόνεσε πολύ. Προχθές μας τηλεφώνησαν τα παιδιά του τα οποία τελείωσαν τις σπουδές τους στα ΤΕΙ εδώ στα Ψαχνά και κάτι ήθελαν από εκεί. Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη ο οποίος είχε γνωρίσει τον Δημήτρη και βοήθησε ώστε να εξυπηρετηθούν τα παιδιά.  Παναγιώτη ευχαριστούμε.

- Πάλι τα ίδια θα γράφουμε; Δεν διοικούμε εμείς την ΕΠΣΕ και δεν την διοικούσαμε και στο παρελθόν. Όποιος θέλει να πει κάτι να το πει δημόσια και όχι αν λέει παπαριές δεξιά κι αριστερά. Εμείς θέλουμε να δούμε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ψηλά και όχι να το τραβούν από την μύτη. Πιστεύουμε πως σήμερα θα πάρουμε και εγγράφως την αρνητική απάντηση στο αίτημά μας.