Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ

Ή κάτι δεν βλέπουμε εμείς σωστά, αφού δεν είμαστε και ειδικοί ή κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα, στο θέμα της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Χαλκίδας η οποία είναι στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής.
Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε στην συνέντευξη τύπου, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είναι η ομάδα με ψηλό μπάτζετ, όπως είχε πει ο αντιπρόεδρος και μεγάλος χορηγός της ομάδας.... ο κ. Στέφανος Σωτηρίου.
Επειδή ακούμε να λένε πως η ομάδα πάει καλά αφού παίρνει βαθμούς και εκτός έδρας, ας ρίξουμε μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα  έχει 5 βαθμούς τους οποίους πήρε:
Την 1η αγωνιστική έχασε στο Μεσολόγγι  4 - 1, το οποίο έχει 6 βαθμούς (3 από ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ)
Την 2η αγωνιστική κέρδισε στην Χαλκίδα τον ΟΔΥΣΣΕΑ Γλυφάδας 5 - 4 και ο οποίος έχει 3 βαθμούς.
Την 3η αγωνιστική είχαμε ισοπαλία στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τα οποία έχουν μόλις 1 βαθμό, αυτόν που πήραν από τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Την 4η αγωνιστική ισοπαλία στην ΛΑΡΙΣΑ η οποία έχει μόλις 2 βαθμούς και τον 1 βαθμό τον πήραν από τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Φίλες και φίλοι βρισκόμαστε πάνω από το 1/3 του πρωταθλήματος γι τον Α΄ γύρο (4 από τις 11 αγωνιστικές) και δεν έχουμε παίξει με ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ομάδες δηλαδή που μόνο με θαύμα μπορεί ν περιμένεις κάτι.
Την Κυριακή οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ κι φυσικά η νίκη είναι μονόδρομος, αλλά αυτός ο μονόδρομος θα έχει πολλά εμπόδια.
Είναι καλή ομάδα ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και μπορεί να έχει 6 βαθμούς αλλά έπαιξε και έχασε από ΠΑΟΚ  2 - 0, ΑΡΗ 5 - 1 και κέρδισε τον ΟΦΗ  2 - 1 εντός και τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1 - 2 εκτός.
Τις επόμενες  αγωνιστικές και μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουν δύσκολο πρόγραμμα.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  εντός
ΑΡΗΣ εκτός
ΟΦΗ εντός
ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εκτός
ΠΑΟΚ εντός
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ εντός
ΤΡΙΚΑΛΑ  εκτός
Κυρίες και κύριοι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, μπορεί να λέμε πως είναι νωρίς, αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό. 
Οι ομάδες που θα υποβιβασθούν θα είναι 4 και υπάρχουν ομάδες για να βρεθούν σ΄ αυτές τις θέσεις, αρκεί να τις κερδίζουμε.
Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά αν το ρόστερ είναι καλό, όπως λέει η διοίκηση, να δούμε γιατί η ομάδα έχει μόνο μία νίκη, αφού έπαιξε με ομάδες στα μέτρα της.
Λοιπόν τα κεφάλια μέσα και με σοβαρότητα να πάμε στα επόμενα παιχνίδια, γιατί αφού για τα μέχρι τώρα παιγνίδια δηλώνουμε ικανοποιημένοι με τ΄ αποτελέσματα, ελπίζουμε στα επόμενα να μην δηλώνουμε ικανοποιημένοι επειδή θα κρατάμε κάπως χαμηλά το σκορ.
Καλημέρα