Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Φτωχοί στην τσέπη μπορεί να είμαστε, αλλά το μυαλό μας λειτουργεί ακόμη και τα πάει μια χαρά. Αφήστε λοιπόν κάποιοι τις εξυπνάδες και κοιτάξτε να βάλετε μέσα την γλώσσα σας, γιατί τώρα με τις βροχές και ....
τα κρύα, μπορεί να πάθει και ζημιά!!!!

- Εκεί στην παράταξη ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δεν έχετε κάτι να κάνετε και ότι κάνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ βγαίνετε δυο - δυο σαν τους Χιώτες και λέτε πως εσείς το προτείνατε; Τον ποπό σας κάτω να χτυπάτε, ο κόσμος ξέρει και δεν μασάει. Αλλάξτε επικοινωνιακή πολιτική γιατί αυτή απέτυχε κι το είδατε στις εκλογές. Σειρά είχε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής το οποίο άνοιξε τις πόρτες του.

- Λεφτά δεν υπάρχουν γιατί αν υπήρχαν δεν θα άδειαζαν το ρόστερ εκεί στον ΑΟΝΑ. Οι παράγοντες μπορεί να είναι πλούσιοι, αλλά δεν τα διαθέτουν για την ομάδα και μετά τα Χριστούγεννα θα φύγουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές και οι θέσεις θα καλυφθούν από πιτσιρικάδες που έχει ο κ. Μαύρος σε ομάδες της περιοχής.

- Ο καθένας έχει τις αδυναμίες του και φυσικά δεν πρέπει να τις κρύβει. Ο προπονητής κ. Γιώργος Κρόκος είναι από αυτούς στους οποίους πιστεύουμε και δεν το κρύψαμε. Εκτός από Ενωσιακός είναι και προπονητής του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και πιστεύουμε πως θα τον οδηγήσει σε παραμονή στην κατηγορία.

- Την ρήξη στην ΕΠΣΕ δεν την προκαλέσαμε εμείς και δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που θα ρίξουν λάδι στην φωτιά. Ο χρόνος όμως περνάει και δεν βλέπουμε διορθώσεις. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Εμείς επιμένουμε.  ΑΛΗΘΕΙΑ και ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.