Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Όλα πάνε καλά´, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βρει ούτε αυτόν που θα τεθεί επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας. Γιατί άραγε δεν ανέλαβε η κυρία Όλγα; Μήπως έχει κάτι άλλο στο μυαλό της; Πάντως αν ήταν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στην..... Βουλή, αυτόν θα έβαζε ο ΣΥΡΙΖΑ.....

- Πάντως για την θέση του επικοινωνιολόγου, εμείς θα προτείναμε τον κυρ Γιώργο από το Μπούρτζι, αλλά μετά τον Οκτώβριο αφού έχει αναλάβει τον υποψήφιο δήμαρχο τον κύριο Γιώργο και όχι τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

- Κάποιοι θα μας τρελάνουν. Παριστάνουν τους μάγκες ενώ είναι κότες. Ακόμη δεν έχουν πάρει θέση για το θέμα του Δημοτικού Συμβούλου αγαπητού Θεοφάνη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον Σπύρου, ενώ ψήφισε ΝΑΙ στα εργα του Λήλα για τα οποία ο κ. Σπύρου ήταν κατά. Μούγκα στην στρούγκα από τον κύριο Σπύρου, αλλά και από τον κυρ Γιώργο από το Μπούρτζι ο οποίος ρίχνει το ανάθεμα σε όλους τους άλλους, αλλά όχι στον Θεοφάνη.

- Για κάποια πράγματα είμαστε σίγουροι πως όλα έχουν την τιμή τους. Εσείς τι λέτε;

- Πάει και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18. Τώρα θα περιμένουμε και το Κ20 και μετά καλό Καλοκαίρι και για τα παιδιά του στίβου. Πάντως όλοι θα έχουν το χρόνο να κάνουν τον απολογισμό τους και να διορθώσουν τα οποια λάθη έχουν κάνει, αν έχουν κάνει.

- Το παλεύουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας αλλά δεν βρίσκουν υποψήφιο ο οποίος τουλάχιστον θα χάσει με αξιοπρέπεια. Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων κυρίου Ψαθά, αλλά η συζήτηση έκλεισε αμέσως.