Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Να ευχαριστήσω όλες και όλους αυτούς οι οποίοι από ενδιαφέρον για την υγεία μου, τηλεφωνούν και ρωτάνε. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και όσες και όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν ώστε να λυθούν κάποια ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά και κάποιος πρέπει να τα τρέξει, όσο εγώ θα είμαι στην Αθήνα.
Πάμε τώρα παρακάτω.
Διάβασα το είχαμε χθες στην Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ.
Το συμπέρασμα είναι ένα......
Όλοι ψάχνουν τον επενδυτή.
Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί την οργάνωση της ομάδας και όλοι θέλουν να έρθει κάποιος να ρίξει 150.000 - 200.000 Ευρώ να γίνει πάρε δώσε με ποδοσφαιριστές και προπονητές και να βρεθούμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές.
Ο αγαπητός κ. Γιώργος Τόλιας έχει καψούρα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πάντα ελπίζει σε κάποιους οι οποίοι θα θελήσουν να βοηθήσουν. Γιώργο για να μην χάνεις και τον χρόνο σου, δεν είναι εύκολο να βρεθεί επενδυτής για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ γιατί η κατάσταση είναι εδώ και χρόνια τραγική.
Ο επίσης αγαπητός κύριος Αντώνης Αυλωνίτης, είχε δίπλα του τον φίλο του κύριο Μαυρονασιο για πολλοστή φορά, αφού κάθε χρόνο η εμφάνιση διοικητικού προβλήματος στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φέρνει στο προσκήνιο τον κύριο Μαυρονάσιο.
Ο κύριος Λινάρδος πήρε και αυτός τον λόγο και μίλησε για παλιό επενδυτή, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον. 
Κύριοι έχω μια απορία. Γιατί δεν παίρνετε μια απόφαση ο κ. Τόλιας, ο κ. Αυλωνίτης και ο κ. Λινάρδος, να συνεργασθούν να βάλουν οι ίδιοι κάποια χρήματα, είτε δικά τους, είτε φίλων τους, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα και όταν με το καλό έρθουν οι επενδυτές, τότε βλέπουμε;