Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Λοιπόν τώρα η μάχη θα δοθεί στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, όπου από Δευτέρα θα έχουμε και πάλι καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της Εύβοιας, αφού "οι Σπαρτιάτες" κατέθεσαν ένσταση και διεκδικούν την 3η έδρα της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν είναι μεγάλη η διαφορά ψηφοδελτίων στα υπόλοιπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο υπέρ της ΝΔ.  Μερικές μέρες.... υπομονή και θα τελειώσει και αυτή η ιστορία.

- Θα το γράψουμε για μία ακόμη φορά. Κάποιοι Νεοδημοκράτες οι οποίοι ωφελήθηκαν από το κόμμα, καλά θα κάνουν να προσέχουν με τα όσα λένε και κάνουν, γιατί είναι κρίμα να δημιουργούν εντάσεις την ώρα που έχουμε να δώσουμε την μάχη των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών.

- Κύριοι, κάντε στην άκρη να περάσουν τα νέα παιδιά και πιστέψτε μας, η ΝΔ έχει πολλά και αξιόλογα νέα πρόσωπα. Σταματήστε λοιπόν τις όποιες δηλώσεις και αφήστε στην άκρη τις προσωπικές κόντρες. Κι εσείς κι εγώ περάσαμε τα 65 και καλά θα κάνουμε να λέμε την όποια άποψη έχουμε στα κομματικά όργανα και όχι όπου δούμε μικρόφωνο και κάμερα. Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, τότε να αποσυρθούν από το προσκήνιο και τα δικά σας παιδιά και όχι να ισχύει το γνωστό "τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου δικά μου".

- Αν κάποιοι συνεχίσουν έτσι, θα έχουμε μπερδέματα. Πρόεδρε κύριε Μητσοτάκη, όποιος δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στο κόμμα, να έχει τις κυρώσεις που προβλέπει το καταστατικό και όχι για προσωπικούς λόγους να πυροβολεί δημάρχους και περιφερειάρχες, αλλά και τα τοπικά κομματικά όργανα. Όποιος έχει να πει κάτι, ας το πει μέσα από διαδικασίες.