Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Την καλημέρα μας και στον νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ τον κύριο Λάζαρο Κυρίζογλου , ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από τους δημάρχους. Ο κύριος Κυρίζογλου υπηρέτησε την Εύβοια ως νομάρχης και είναι δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης στην Θεσσαλονίκη.  Είχαμε και την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χθες..... το βράδυ. Βγήκε τελικά καπνός, αλλά δεν ήταν ούτε από φωτιά, ούτε λευκός. Ήταν από καπνογόνο και μόνο, οπότε δεν βρέθηκε και λύση στα διοικητικά. 

- Ας αφήσουμε όμως τον "μπάρμπα Στέλιο" να γράψει για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Ένα μόνο σχόλιο από εμάς. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι αυτός που κάνει την εμφάνισή του στις Γενικές Συνελεύσεις; Που είναι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές οι οποίοι θα βοηθούσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ; Που είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειάρχες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι;

- Πάρτε το αλλιώς κύριοι. Στις δημοτικές εκλογές τα πράγματα είναι πολύ απλά για έναν και μόνο λόγο. Ψήφο εμπιστοσύνης δεν θα πάρει αυτός ο οποίος είναι "εργολάβος" ο οποίος για πολλά χρόνια δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρον για τον Δήμο Χαλκιδέων και ξαφνικά εμφανίσθηκε, αλλά με παλιά υλικά τα οποία τα έχουν απορρίψει οι δημότες.

- Όποιος για κάποιους λόγους είναι στον χώρο της πολιτικής, θα πρέπει να ξέρει πως την πολιτική την επιβραβεύει ή την καταδικάζει ο λαός και όχι τα δικαστήρια. Όποιος άνθρωπος της πολιτικής χρησιμοποιεί την δικαιοσύνη για να μην συζητήσει την ήττα του και να μην αναλάβει ευθύνες, δεν θα μπορέσει να κερδίσει τίποτα πολιτικά.

- Μηνύσεις λοιπόν μπορεί ο καθένας να υποβάλλει προς τον οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο. Κανείς δεν τρομάζει με τις μηνύσεις, όταν ξέρει πως είπε αλήθειες και δεν έκανε κωλοτούμπες. Κανείς δεν τρομάζει όταν ξέρει πως κάποιοι ότι κάνουν το κάνουν για εκδίκηση επειδή ηττήθηκαν. Οι σωστές κινήσεις κύριε είναι αυτές που θα γίνουν πάνω στην σκακιέρα της πολιτικής και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων.