Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Αυτές τις μέρες που δεν έχουμε την άνεση για να μπορέσουμε να διασταυρώσουμε κάποιες πληροφορίες, προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να μάθουμε κάποια πράγματα, αλλά έτσι ενοχλούμε και φίλους τους οποίους ξυπνάμε από τα χαράματα ή δεν τους αφήνουμε να πάνε νωρίς για ύπνο το βράδυ. Τώρα στα... γεράματα, έχουμε ξαναγίνει παιδιά της νύχτας!!!!!!!!

- Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δήμαρχο Χαλκιδέων την κυρία Έλενα Βάκα για το ενδιαφέρον της για την πορεία της υγείας μου και στον αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Γουρνή. Θα ήταν λάθος να μην αναφερθώ και να μην ευχαριστήσω και μπορεί να θυμώσουν που το γράφω, την κυρία Ελένη Αϊδίνη η οποία πάντα δείχνει το ενδιαφέρον της για την οικογένειά μας και την κυρία Κάτια Μεγάλου η οποία φροντίζει για την υγεία των παιδιών μας και την ασφαλή τους παρουσία στον αθλητισμό.

- Για μας ο προεκλογικός αγώνας για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα αρχίσει την Δευτέρα 17 Ιουλίου και θα έχει διάρκεια περίπου 80 ημερών. Θα πάρουμε θέση και θα είναι όπως πάντα καθαρή. Το δηλώνουμε από τώρα πως το apopsignomi στις 8 Φεβρουαρίου του 2024 θα κάνει τα τελευταία του σχόλια και θα γράψει για τελευταία φορά την άποψή του. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη. 

Μπορεί κάποιοι να απορούν αλλά για μας ο κύκλος έκλεισε οριστικά και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να συνεχίσουμε μέχρι να μας βαρεθεί ο κόσμος. Αρέσει δεν αρέσει θα σταματήσουμε σε μια περίοδο που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κέρδισε μια δεύτερη τετραετία και κυριολεκτικά διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ και άφησε στα χαμηλά το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη.

- Θα σταματήσουμε την ώρα που η Έλενα Βάκα και ο Φάνης Σπανός θα έχουν κερδίσει τις εκλογές και θα έχουν δεύτερη θητεία και μάλιστα 5ετη.  Τι άλλο να περιμένουμε; Φίλες και φίλοι αναγνώστες να ξέρετε πως είσθε μέσα στην καρδιά μας. Στις 8 Φεβρουαρίου 2024 θα βρούμε τον τρόπο να είσθε δίπλα μας και να πούμε οριστικά "γειά".