Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

...... μικρά, μικρά

 - Συγνώμη αλλά όταν δεν φροντίζεις την επιχείρησή σου στο κέντρο της Χαλκίδας και όποιος περάσει από εκεί βλέπει πως υπάρχει εγκατάλειψη, μην μας λες πως θα φροντίσεις τις γειτονιές του δήμου Χαλκιδέων.  Και κάτι ακόμη. Στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε μόνο κομματικά, αλλά και προσωπικά. Τους υποψηφίους της Βάκα δεν θα .....τους γνωρίσουν από το fb, αφού τους ξέρουν από την καθημερινή επαφή.

- Η δήμαρχος Έλενα Βάκα είναι όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους δημότες και ως υποψήφια δήμαρχος το 2019 κέρδισε όχι μόνο τους αντιπάλους αλλά και τους χορηγούς τους. Τώρα γιατί άραγε να χάσει;

- Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα ετοιμάσουν όλοι τα ψηφοδελτιά τους και όλοι θα διαπιστώσουν ποιο ψηφοδέλτιο ήταν έτοιμο από καιρό.

- Η δήμαρχος το ξεκαθάρισε για όλες και όλους. Δεν κάνει συμβιβασμούς, δεν κάνει παζάρια και δεν θα υποκύψει σε πιέσεις. Αυτοί που ζητούν θεσούλες θα πρέπει να ξέρουν πως τα 5 χρόνια είναι αρκετά για να συμμετέχουν στην μηχανή της Δημοτικής Αρχής, αρκεί να τρέξουν και να ιδρώσουν για την παράταξη.