Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

.....φαπούλες

 - Γιατί έχουν δικαίωμα οι υποψήφιοι δήμαρχοι και μάλιστα οι κυρίες και οι κύριοι που δεν είχαν μέχρι σήμερα καμία σχέση με τα κοινά, παρά μόνο με ότι τους έφερνε εισόδημα, να σχολιάζουν και να κρίνουν και δεν έχουμε εμείς; Κυρίες και κύριοι γεμίσατε το fb με φωτογραφίες από την παρουσία σας σε πανηγύρια και εκδηλώσεις. Θα σας παρακαλούσαμε να μας..... δείξετε φωτογραφίες από αντίστοιχες εμφανίσεις σας σε αντίστοιχες εκδηλώσεις του 2019, 2020, 2021. Έχετε κάτι;

- Ο κ. Χρήστος Παγώνης και ο κ. Βασίλης Καθαροσπόρης έχουν μια υποχρέωση απέναντι στους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων. Να βγούνε και να μιλήσουν ανοιχτά για τα επιχειρηματικά συμφέροντα που χρηματοδοτούν υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, αλλά και βουλευτές. Τι έχετε να φοβηθειτε κύριοι.

- Βγείτε και μιλήστε ελεύθερα και με ονόματα, γιατί υπήρξατε κι εσείς στην δική τους λίστα και το ξέρετε. Τα ξέρουν οι περισσότεροι αυτά, αλλά καλό είναι να τα πείτε εσείς επίσημα. Είναι αλήθεια πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν υπέκυψε ούτε το 2019 ούτε τώρα σε αυτά τα συμφέροντα και στηρίχθηκε από τους δημότες.