Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

....σφηνάκια

 - Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, να ξέρετε πως εμείς κάνουμε την δουλειά μας, χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε αφεντικά και χωρίς να έχουμε εξαρτήσεις. Ξέρουν όλοι πως δεν παίζουμε με όλους και με όλα. Στηρίζουμε την παράταξη του Φάνη Σπανού, όχι τώρα, αλλά από τότε που ήταν με τον Κώστα Μπακογιάννη. Δεν λοξοκοιτάξαμε ποτέ. Εσείς οι Περιφερειακοί σύμβουλοι λοξοκοιτάξατε και κάνατε θελήματα σε ανθρώπους που όχι μόνο δεν στήριξαν την παράταξη, αλλά ήταν και απέναντι. Όποιος θέλει .....αποδείξεις, ας βγει σε δημόσιο διάλογο να τα πούμε.

- Δεν έχουμε καμία απολύτως υποχρέωση απέναντί σας και μέχρι την ώρα της κάλπης, θα γράψουμε πολλές αλήθειες. Αν αυτό σας ενοχλεί σκασίλα μας. Κυρίες και κύριοι, θα προτείνουμε στους πολίτες ψηφοφόρους να στηρίξουν νέα πρόσωπα και να μειώσουν την δική σας δύναμη για να μην έχετε απαιτήσεις.

- Η θέση του Περιφερειακού Συμβούλου δεν πρέπει να είναι μόνιμη και κανείς δεν πρέπει να έχει δεδομένη μια θέση αντιπεριφερειάρχη ή μια θέση προέδρου. Ο περιφερειάρχης μας Φάνης Σπανός θα πρέπει να επιλέγει τους καλύτερους και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς οι πολίτες. Θα τα πούμε.