Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας διακοπών για τους πολλούς, αλλά φαίνεται πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές, θα κρατήσουν πάρα πολλούς στην Εύβοια. Εντάξει δεν είναι και κακό να κάνετε διακοπές στην Εύβοια. Ωραίες παραλίες έχει, καλή νυχτερινή ζωή έχει και στο κάτω κάτω, αφήστε και μια φορά τα χρήματα των ....διακοπών στην Εύβοια.

- Θα έρθει η ώρα και θα γράψουμε για κάποιους Περιφερειακούς, οι οποίοι κινούν αρκετό χρήμα για να κάνουν και την προβολή τους και δεν μας είπανε τα οφέλη που έφεραν στον τόπο μας. Αυτοί οι ίδιοι είναι που το παίζουν σε διπλό ταμπλό σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές, για να ψαρεύουν από παντού. Αυτή την φορά θα ζοριστούν κάπως, γιατί το παιχνιδάκι τους δεν αρέσει στον κόσμο.

- Μία ακόμη καλή μεταγραφή στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα περιμένουμε κι αν ολοκληρωθεί, τότε θα μιλήσουμε με σιγουριά για Α' Κυριακή. Πιστεύουμε πως αυτή η μεταγραφή θα κλειδώσει, αλλά ακόμη κι αν αυτό δεν συμβεί, δεν πρόκειται να είναι απέναντι.

- Είμαστε Νέα Δημοκρατία και σίγουρα μας ενοχλεί που η κυρία Παππά προσπαθεί να σταθεί απέναντι από την κυρία Βάκα, όπως μας είχε ενοχλήσει το ότι στις εκλογές του 2019 ήταν απέναντι ο κ. Καθαροσπόρης. Όταν μαζί τους δίνεις αγώνα για το κόμμα σου, δεν μπορεί να είσαι καλά, όταν με αυτούς τους ανθρώπους βρεθείς απέναντι. Άννα δεν σε οδηγεί πουθενά το να πας κόντρα στον Φάνη και την Έλενα.

- Άλλο πάλι και αυτό. Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο οποίος μας έλεγε πως έχει έτοιμα ψηφοδέλτια σε όλους τους νομούς, περιμένει να του τα συμπληρώσουν οι ΠΑΣΟΚοι και οι ΣΥΡΙΖΑίοι!!!! Ξέχασέ το κύριοι. Σε κρατούν σε απόσταση και έχουν τους λόγους τους.