Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Καλοκαίρι και μάλιστα με θερμοκρασίες που χτυπάνε κόκκινο, αλλά έχουμε και προεκλογική περίοδο η οποία ανεβάζει περισσότερο την θερμοκρασία. Τελικά η κυρία Άννα ως υποψήφια δήμαρχος βρήκε θέμα για να χτυπήσει την Δημοτική αρχή. Ανέλαβε υποστηρικτής των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, αλλά δεν μας λέει τι έκανε τόσα χρόνια που είχε την ευθύνη αφού είναι στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και έχει την ευθύνη για τα κτίρια; Ποια κτήρια στην....Εύβοια εξυπηρετούν τις ανάγκες των ΑΜΕΑ;

- Για να μην λέει ο καθένας μας ότι θέλει, θα πρέπει να ρωτάμε τον κάθε υποψήφιο τι έκανε μέχρι τώρα, ώστε να τον κρίνουμε. Από το πουθενά κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι μπήκαν στην θέση αυτή επειδή είχαν βύσμα, τώρα θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, περιφερειάρχες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι για να εφαρμόσουν την αξιοκρατία και άλλα τέτοια!!!!!!

- Αυτές οι Δημοτικές Εκλογές ιδιαίτερα στο Δήμο Χαλκιδέων έχουν ιδιαίτερη σημασία και εμείς θα είμαστε πολύ κοντά στις εξελίξεις και μέχρι να φτάσουμε στην κάλπη. Σημαντικές και οι εκλογές στο Δήμο της Ερέτριας, αφού εκεί την τελευταία στιγμή, κάποιος υποψήφιος θα βγάλει άσσο από το μανίκι του και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, συγνώμη θα βγάλει δήμαρχο!!!!!

- Μπερδέματα έχουμε και στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, όπου Ψαθάς και Μπουροδήμος θα έχουν μονομαχία ή στο Αιγαίο ή στον Ευβοϊκό. Όποια θάλασσα πάντως κι αν επιλέξουν να έχουν δίπλα και τις γοργονες τους!!!!!!

- Η μάχη του σταυρού στις περιφερειακές για την Εύβοια θα οδηγήσει σε επανακαταμετρηση πολλές φορές, αλλά μέχρι τότε, οι υποψήφιοι πρέπει να αποφασίσουν για τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν, ώστε να φτάσουν στον στόχο της εκλογής.