Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

...,, φαπούλες

 - Δεν ιδρώνει το αυτάκια μας καθόλου και δεν μας τρομάζουν οι απειλές. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια και φυσικά ότι θέλει ας γίνει. Την ζήσαμε την ζωή μας και καλή κακή αυτή ήταν. Τώρα κάποια στιγμή θα κλείσουν τα ματάκια μας και προφανώς θα περάσουμε σε μια άλλη ζωή και αυτή μπορεί να είναι καλύτερη ή εμείς να γίνουμε καλύτεροι αφού.....κάτι θα έχουμε μάθει από τα λάθη μας.

- Ο κύριος που παριστάνει τον προστάτη της κυρίας και απειλεί, καλά θα κάνει να μαζευτεί γιατί θα μας αναγκάσει το βράδυ των εκλογών να πάμε να του κάνουμε καντάδες κάτω από το σπίτι του. Εμείς θα το κάνουμε για να τον παρηγορήσουμε και όχι για να του κρεμάσουμε κουδούνια.

- Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά κανενός, αλλά όταν είσαι υποψήφιος θα πρέπει να γράφεις σωστά το βιογραφικό σου. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τα πάντα για σένα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λες για παράδειγμα είμαι παντρεμένη με τον Χαρίλαο και έχω 5 παιδιά, ενώ ξέρεις πως με τον Χαρίλαο δεν έχεις κανένα.

- Συμπληρώστε όλες και όλοι σωστά το βιογραφικό σας κι αν δεν μπορείτε δώστε το να σας το συμπληρώσουν αυτοί που ξέρουν.