Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

....σουτάκια

 - Αυτή την στιγμή το μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στο τι θα κάνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Ας μη γελιόμαστε, είναι δύο ομάδες που έγραψαν ιστορία στο ποδόσφαιρο, ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρόσφατα και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο παρελθόν.... Είναι δυνατόν αυτά τα δύο σωματεία να μην έχουν ένα ποσόν έστω λίγο πάνω από τις 50.000 ευρώ για να υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Είναι δυνατόν αυτά τα σωματεία να μην..... έχουν 100-200 μέλη τα οποία να διαθέτουν από 50 ευρώ τον μήνα;

- Κυρίες και κύριοι κάτι δεν κάνατε σωστά. Δεν έχουν οργάνωση αυτά τα σωματεία και αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουμε στα λάθη του χθες, αν θέλουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο στην Εύβοια.

- Είναι τελείως απαράδεκτο να έχουμε μία ή δύο ομάδες οι οποίες θα πάνε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και οι άλλες θα τρέχουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Δεν τιμά κανέναν αυτή η κατάσταση και πρέπει να παραδεχθούμε πως για την κατάντια του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου ευθυνόμαστε όλοι. Αν δεν το παραδεχθούμε και αν δεν πείσουμε τα σωματεία να οργανωθούν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.