Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο Αύγουστος πλησιάζει και σε περίπου έναν μήνα από τώρα θα κατατεθούν όλα τα ψηφοδέλτια και έτσι θα μπούμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο. Ψηφοδέλτια για δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.  Θα υπάρχουν ψηφοδέλτια τα οποία θα ειναι "πολλά κιλά και θα αξίζουν πολλά λεφτά", αλλά θα υπάρχουν και ψηφοδέλτια τα... οποία "θα κόστισαν πολλά λεφτά, αλλά δεν θα είναι πολλά κιλά". Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

- Στις δημοτικές εκλογές δεν πανηγυρίζουμε κομματικά, αλλά προσωπικά. Ναι αυτή είναι η αλήθεια, αλλά πως να αντιμετωπίσεις αυτούς οι οποίοι λένε πως το κόμμα τους πρέπει να κατεβάσει κομματικούς υποψήφιους ή σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάει κόντρα στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!! Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, ο οποίος οποδείχθηκε πολύ λίγος για να σηκώσει στους ώμους του το ειδικό βάρος του ΠΑΣΟΚ.

- Εμείς καθοδήγηση δεν έχουμε από κανέναν και αυτά τα ξεκαθαρίσαμε. Έχουμε φίλες, έχουμε φίλους και με αυτούς πάμε πακέτο πάντα. Με τους κωλοτούμπες, ούτε για καφέ. Βλέπουμε το ψηφοδέλτιο της Δημάρχου και έχει υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, με τους οποίους το 2019 ήταν απέναντί μας. Είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπει κάτι τέτοιο, γιατί επιβεβαιώνει την σωστή επιλογή σου.

- Μιλάνε πολύ για ρουσφέτια, για προεκλογικές ασφαλτοστρώσεις και δεν ξέρουμε τι άλλο. Αλήθεια, αφού είναι έτσι τον δρόμο που οδηγεί στο σπίτι μου γιατί δεν του έριξαν λίγη άσφαλτο και γιατί δεν έκοψαν και τα χόρτα δεξιά και αριστερά του δρόμου;

- Τι έγινε; Θα δούμε κανένα δελτίο τύπου για το ΔΑΡΙΝΓΚ από κατά τα άλλα λαλίστατους επικοινωνιολόγους και υποψηφίους; Ας τους καλέσει όλους μαζί ο ραδιοφωνατζής για να ακούσουμε κι εμείς οι άσχετοι τι έχουνε να πούνε.