Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και πάμε για την τελική ευθεία προς τις κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις 8 Οκτωβρίου θα πάμε να ψηφίσουμε, οπότε όλοι μετράμε αντίστροφα και έχουμε ακριβώς 14 μέρες και την σημερινή για να μάθουμε Περιφερειάρχη και Περιφερειακούς Συμβούλους, Δημάρχους... και Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους.

- Να στείλουμε μια καλημέρα στον φίλο, ο οποίος τρέχει και δεν φτάνει, αφού έχει αναλάβει όλη την Δημοτική Ενότητα στον Δήμο του και δεν βρίσκει χρόνο ούτε για καφέ. Ευχόμαστε να τα καταφέρει και να μην χρειασθεί να πιει πικρό καφέ της παρηγοριάς την Δευτέρα μετά τις εκλογές.

- Στον αγαπητό Αλέξανδρο Γ. να στείλω ένα ακόμη μήνυμα. Μπορεί να ψάχνει στο διαδίκτυο και να βρίσκει αυτό που θέλει και να το ανεβάζει στο fb, με την ελπίδα πως κάποιοι θα τσιμπήσουν, αλλά πρέπει να ξέρει πως δεν τσιμπάει κανείς, γιατί οι δημότες δεν τρώνε το σανό που ο ίδιος σερβίρει.

- Αγαπητέ Αλέξανδρε Γ., εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τελικά εσύ τσιμπάς γενικώς και πάντα βάζεις υποψηφιότητα, ενώ ξέρεις πως  "δεν σε θέλει ο λαός"!!!! Πάντως αυτή την φορά κάναμε κι εμείς μια μέτρηση όπως αυτές που σου αρέσουν και φρήκαμε πως είσαι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, ακόμη και από τον Συριζαίο συνέταιρο!!!! Αλέξανδρε Γ, στην επόμενη μέτρηση θα σε βγάλουμε πρώτο σε σταυρούς μεταξύ όλων των υποψηφίων, όλων των ψηφοδελτίων!!!!

- Αυτά για σήμερα. Περισσότερα σχόλια από αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.