Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Όταν φτάνεις "σε γάμο" με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτά παθαίνεις κύριε Κώστα μας. Ο κύριος Σπύρου του κάποιου ΠΑΣΟΚ ήθελε "γάμο" με τον κύριο Τζαφέρο του ΣΥΡΙΖΑ και σας μετέφερε την επικοινωνιακή τους πολιτική, που χρησιμοποίησαν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις τώρα το 2023, με την σφραγίδα Τσαπανίδου. Το Αλέξη έλα με φόρα, θα μείνει στην ιστορία.... κύριε Κώστα μας.

- Χθες το βράδυ στο Βασιλικό είχαμε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κυρίου Σπύρου. Πολλές και ηχηρές οι απουσίες ακόμη και των υποψηφίων, αφού απουσίαζαν τουλάχιστον 15 υποψήφιοι του Ληλαντίου!!! Από τους περίπου 55 Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Ληλαντίου απουσίαζαν οι περίπου 15!!!

- Για κόσμο ούτε συζήτηση, αφού περισσότεροι ήταν αυτοί που βρισκόταν στον Γερμανό και το κατάστημα του ΟΠΑΠ αφού εκεί μπροστά έγινε η εκδήλωση και η κάμερα ήταν συνεχώς πάνω στον κύριο Σπύρου και ούτε μια φορά δεν έδειξε κόσμο!!!! Όποιος όμως είχε μάτια είδε κι εμείς είδαμε.

- Στο τέλος πετάχτηκε ο κύριος Κώστας Καλλιμάνης, ο οποίος ήταν στην εξέδρα και φώναξε "σήμερα το Ληλάντιο μίλησε"!!! Ο κύριος Καλλιμάνης δηλαδή μιμήθηκε την Πόπη Τσαπανίδου, αλλά έκανε ένα λάθος, πολύ σοβαρό. Στο μιλητό όλοι καλά τα πάνε. Δεν μετράει όμως αυτό. Μετράει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων που θα βρεθούν στην κάλπη. Το Ληλάντιο κύριε Κώστα, είναι αλήθεια πως χθες επιβεβαίωσε πως ψηφίζει Βάκα.