Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

.....μήνυμα

 - Ποιος είναι αυτός ο ψηλός, ποιος είναι αυτός ο τύπος, να του πούμε πως είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο που θα βλέπει όνειρα και θα πετάει πάνω σε ροζ συννεφάκια!!!
Μας παρουσίασε δημοσκόπηση λέει στην οποία συμμετείχαν 8.000 άτομα και δίνει την πρώτη θέση στην κυρία Παππά και την δεύτερη στον κύριο Σπύρου, ενώ με λίγη ακόμη προσπάθεια θα έβρισκε 4η την δήμαρχο κυρία Βάκα!!!!
Είναι σαν την δημοσκόπηση που είχε κάνει ο ραδιοφωνατζής πριν κάτι μήνες και είχε.... στις πρώτες θέσεις τον Γεωργούλη τον Διαμαντη και τον Καθαροσπόρη τότε φίλο του, ενώ στην τελευταία τον κύριο Σπύρου, πριν τα βρούνε μεταξύ τους!!!!!!
Φυσικά ούτε Γεωργούλης υπάρχει ούτε Καθαροσπόρης.
Λοιπόν αγαπητέ ψηλέ, συνέχισε με τα όνειρα, γιατί το επόμενο Σαββατοκύριακο θα δεις εφιάλτη και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου θα ψάχνουμε να σε βρούμε για να σε παρηγορήσουμε.
Από ποιους περιμένετε ψήφους;
Ότι πάρετε θα το πάρετε από υποψηφίους τους οποίους εμείς και εκτιμούμε και σεβόμαστε. Από υποψηφίους οι οποίοι για να είναι σε ένα ψηφοδέλτιο πήραν 1.500 ευρώ γιατί είχαν έξοδα, δεν θα βρείτε ούτε την δική τους ψήφο που λέει ο λαός.
Όσο για την δημοσκόπηση αυτή να την πάτε μετά τις εκλογές να την μνημονεύσει ο παππάς της ενορίας σας....