Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο, με υγεία και ψυχραιμία για να περάσουν ακόμη 8 μέρες και η σημερινή, ώστε με εντολή λαού να έχουμε περιφερειάρχη τον Φάνη Σπανό και δήμαρχο Χαλκιδέων την Έλενα Βάκα. Θυμώνουν οι άλλοι υποψήφιοι, αλλά έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη, χωρίς να περιμένουμε να μας την πούνε οι στοιχηματικές ....και οι δήθεν δημοσκοπήσεις.

- Για το αποτέλεσμα στον Δήμο Χαλκιδέων, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στο Ληλάντιο, μια βόλτα στην ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ, μια βόλτα στην ΑΥΛΙΔΑ και στην ΑΝΘΗΔΩΝΑ και θα το μάθετε εύκολα. Δεν έβαλα μέσα την Χαλκίδα, γιατί από εκεί τα έχετε πάρει τα μηνύματα και ξέρετε το αποτέλεσμα. Στο κάτω κάτω φάνηκε και από τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των άλλων υποψηφίων.

- Μεγάλη μάχη θα δοθεί για τους σταυρούς προτίμησης στο Δήμο Χαλκιδέων και θέλω να μείνουμε λίγο στα ψηφοδέλτια του κυρίου Σπύρου και της κυρίας Παππά, γιατί εκεί συμβαίνει κάτι το οποίο δεν τιμά τον κύριο Σπύρου, ούτε και την κυρία Παππά. Εέναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις και περνάμε σε λεπτομέρειες.

- Ο κύριος Σπύρου, έκανε ένα μεγάλο λάθος, αφού ενώ ήξερε πως ο κ. Τζαφέρος δεν θα μπορούσε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και οι ψήφοι των λίγων Συριζαίων θα πήγαιναν σε αυτόν, επειδή ήθελε να έχει τουλάχιστον 250 υποψηφίους έκανε συμφωνία με τον κύριο Τζαφέρο, ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγε πως είχε έτοιμο ψηφοδέλτιο. Τι έγινε λοιπόν; Ο κύριος Τζαφέρος για να εξασφαλίσει την δική του εκλογή, κάλεσε την κυρία Ακριώτη, την κυρία Λιβανίου και κάποιους που δεν είχαν που να πάνε, αφού ούτε η περιφέρεια βόλευε ούτε στις Εθνικές εκλογές τα κατάφεραν και βρήκαν μαξιλάρι στον κύριο Σπύρου, ο οποίος νόθευσε τελείως, το ψηφοδέλτιό του, αφού οι Συριζαίοι δεν ταιριάζουν με κανέναν στο ψηφοδέλτιο. Ετοίμασαν λοιπόν την 4άδα κι επειδή ξέρουν πως το ψηφοδέλτιο Σπύρου θα είναι δεύτερο, θα προσπαθήσουν να έχουν περίπου 1.000 σταυρούς και να εκλεγούν τουλάχιστον 4 Συριζαίοι. Οι υποψήφιοι που έστησαν αυτή την παράταξη και οι οποίοι ήταν με τον Παγώνη στις προηγούμενες εκλογές και από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη και κατέβασαν στροφές.

- Πάμε τώρα στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Παππά. Εκεί έχουμε άλλες καταστάσεις, αφού η κυρία Παππά θα είναι κατά την άποψή μας στην 3η θέση και θα πρέπει να είναι πολύ κοντά με τον κύριο Σπύρου, ώστε να μπορέσει να εκλέξει πάνω από 4 συμβούλους. Υπάρχει κι εδώ απογοήτευση και θα δείτε πως πολλοί υποψήφιοι, απογοητεύθηκαν, αφού διαπιστώνουν πως υπάρχει ένα "σπρώξιμο" προς δύο κυρίες και λένε πως πρέπει να εκλεγούν!!!!  Αυτό δεν είναι ούτε δίκιο, ούτε έντιμο, ούτε τιμά την παράταξη κι αν δεν σταματήσει αυτές τις τελευταίες μέρες, τότε πιστεύουμε πως η κάλπη θα ξαφνιάσει αρνητικά την κυρία Παππά.