Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Στην πολιτική κύριοι τίποτα δεν μένει κρυφό και γι΄ αυτό όσοι αποφασίζουν να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών, πρώτα να κοιτάξουν, να είναι οι ίδιοι εντάξει σε όλα, πριν να αναλάβουν τα όποια καθήκοντα, αφού πάρουν την ψήφο των πολιτών. Η είδηση για τις παρανομίες στην βίλα του κυρίου Σπύρου, δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Φυσικά η είδηση ανατρέπει τα όσα ήθελε να περάσει ο κ. Σπύρου, ο οποίος μιλούσε για νομιμότητα παντού και προφανώς .....εννοούσε εκτός από τις δικές του παρανομίες.

- Αγαπητέ κύριε Σπύρου, εμείς δεν είδαμε το έγγραφο της υπηρεσίας η οποία διαπίστωσε τις παρανομίες, αλλά θα περιμένουμε να το δώσετε εσείς στην δημοσιότητα, για να δούμε πότε άρχισε ο έλεγχος και πότε έγιναν οι διαπιστώσεις για τις παράνομες κατασκευές. Θα το δώσετε στην δημοσιότητα ή θα ακολουθήσετε τον δρόμο της σιωπής και σε αυτό το θέμα;

- Να σας θυμίσουμε πως τα θέματα των παρανομιών τα είχε ξεκινήσει ο μεγάλος ραδιοφωνατζής και μετά τα ξέχασε, αλλά δεν τα ξέχασαν και όλοι οι άλλοι. Όταν κάποιος σκαλίζει κάτι, σίγουρα ακόμη κι αν προσπαθήσει να τα κουκουλώσει μετά, γιατί κάτι πήρε, υπάρχουν και αυτοί που δεν πήραν τίποτα!!!!

- Λένε πως οι Συριζαίοι οι οποίοι βρήκαν καταφύγιο στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Σπύρου, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση μετά τις αποκαλύψεις, αφού ο Κασσελάκης, θα στείλει μήνυμα σε όλους, να κάνουν άλλη επιλογή, γιατί δεν θέλει να στηρίξουν κάποιον ο οποίος είναι μέσα στην παρανομία....

- Εμείς το έχουμε γράψει. Τις τελευταίες μέρες, αυτοί που έλεγαν πολλά, θα χάσουν την μιλιά τους και φυσικά την γη κάτω από τα πόδια τους.  Τα όργανα άρχισαν και υπάρχει και συνέχεια.